自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

做緊一個project主要想了解一下愉景灣既 golf carts 平時可以停放在哪裡?有無專用停車場或換乘的停車場 (即係轉用巴士)?如果有photos 就更好!
謝謝各位!

男爵府

push....

珍珠宮

回覆:請問有無人住愉景灣?想了解一下那裡的golf cart 的使用

bk唔俾做問卷架

男爵府

放心,呢個唔係問卷。。。只係希望住愉景灣既朋友可以比d 電瓶車既資料,主要想知平時停放邊,有無專用停放處,同埋點樣換乘其他交通工具。只要有一個回應都幫到我既啦!

Thanks a lot!

大宅

回覆:LeungXiuB 的帖子

咁你應該實地考察吓嘛

男爵府

回覆 sugar9413 的帖子

就係無時間去。。。。但係又要今晚交 report !

子爵府

畀面勳章

回覆:請問有無人住愉景灣?想了解一下那裡的golf cart 的使用

商場出面有停車場,每2-3座中間都有停車場,碼頭有巴士站可以每坐都到到,我唔係住入面不過我係入面既業主

水晶宮

2018復活節勳章

引用:商場出面有停車場,每2-3座中間都有停車場

原帖由 啫喱黃 於 15-06-03 發表
商場出面有停車場,每2-3座中間都有停車場,碼頭有巴士站可以每坐都到到,我唔係住入面不過我係入面既業主

...
bk真係勁,問乜都有人答到

子爵府

上yahoo打愉景灣仲多資料睇啦

子爵府

畀面勳章

碼頭對面係巴士站,巴士站對面係停車場

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+啫喱黃+於+15-06-03+發表商場

原帖由 losttoa 於 15-06-03 發表
bk真係勁,問乜都有人答到
地產都係用golf car車我地去睇樓架

子爵府

畀面勳章

巴士站除左有巴士每座停站之外,仲有巴士去機場、欣澳、東涌

子爵府

畀面勳章

果架野既車牌同普通車一樣,但唔可以出離開愉景灣,入面D人出市區要𨍭巴士或船

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

打電話問下sam哥

男爵府

Jelly Wong & others,

Thank you all so much x 100000!!! :)

琥珀宮

萬能bk

大宅

我自己有架golf car,平時夜晚就在家樓下,管理處專門划位俾你停架車。每一座樓下都有停車位,廣場百佳後面有停車場,三個鐘之內免費

大宅

畀面勳章

我只係知golf car係入面好貴

男爵府

回覆 Sandy916 的帖子

I see.......thank you for your extra information.

珍珠宮

Sandy916 發表於 15-6-3 22:31
我自己有架golf car,平時夜晚就在家樓下,管理處專門划位俾你停架車。每一座樓下都有停車位,廣場百佳後面 ...
屋企樓下劃位car park 幾多$月租?golf car 用電池嗎?駕駛者要考車牌嗎?thx

首頁

尾頁

跳至