想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無JM曾經試過非自然週期放雪胎,想請教一下,10-12day 後補黃體期的流程,直至放胎時要做什麼呢?

大宅

回覆:py3878 的帖子

http://baopie.net/index.php/forum/%E5%87%8D%E8%83%9A%E4%B8%AD%E8%87%AA%E7%84%B6%E8%88%87%E9%9D%9E%E8%87%AA%E7%84%B6%E5%91%A8%E6%9C%9F/1223-%E8%89%BE%E7%90%B3%E8%AB%BE%E5%87%8D%E8%83%9A%E6%BA%96%E5%82%99%E9%81%8E%E7%A8%8B%E5%88%86%E4%BA%AB%EF%BC%88%E6%89%80%E6%9C%89%E4%BA%BA%E7%8B%80%E6%B3%81%E4%B8%8D%E5%90%8C%EF%BC%8C%E8%AB%8B%E4%BE%9D%E7%85%A7%E9%86%AB%E5%B8%AB%E7%9A%84%E6%96%B9%E5%BC%8F%E7%82%BA%E4%B8%BB%EF%BC%89

大宅

引用:有無JM曾經試過非自然週期放雪胎,想請教一

原帖由 py3878 於 15-06-08 發表
有無JM曾經試過非自然週期放雪胎,想請教一下,10-12day 後補黃體期的流程,直至放胎時要做什麼呢?

...
寶派有儅個版主文章精華係講凍胚的,有share到非自然調週期

大宅

引用:有無JM曾經試過非自然週期放雪胎,想請教一

...
打破排卵針就係話俾你個腦知要轉黃體,雖然你可能冇卵要排,跟住補油針,快孕隆,小白球

大宅

引用:Quote:原帖由 py3878 於 15-06-08 發表有無

原帖由 twins868 於 15-06-08 發表
打破排卵針就係話俾你個腦知要轉黃體,雖然你可能冇卵要排,跟住補油針,快孕隆,小白球

...
多謝你!我見到你在寶派覆我,但見寶e回應,我不敢再多問了!有同香港人,感覺好好!你現在進度順利吗?

大宅

引用:Quote:原帖由 twins868 於 15-06-08 發表打

多謝你!我見到你在寶派覆我,但見寶e回應,我不敢再多問了!有同香港人,感覺好好!你現在進度順利吗?

...
聽日due day,我偷步今日去驗血

大宅

引用:Quote:原帖由 py3878 於 15-06-08 發表多謝

預祝你成功!成功後可否報喜一下呀?

大宅

回覆:想請教一下,台灣ivf的JM

好多時寶醫師一答,我地就唔敢再出聲

我植入之後,d6要驗e2, lh, p4, 跟住inbox俾醫師,佢話so far so good,因為我見e2個數低過植入前,所以好擔心,咁我就問寶派,佢地叫我問寶醫師使唔使加estrade,我就inbox寶醫師講e2比植入之前低左,佢回覆“不要自我解讀”,我即刻冇聲出

雖然寶派成員有佢地自己見解,但係一定一定要聽寶醫師的答案,醫師講的先係最啱

大宅

引用:Quote:原帖由 twins868 於 15-06-08 發表聽

預祝你成功!成功後可否報喜一下呀?
好呀

希望你都成功!!

別墅

引用:Quote:原帖由+py3878+於+15-06-08+發表多謝

我都預祝你成功呀!

大宅

引用:好多時寶醫師一答,我地就唔敢再出聲我植入

好多時寶醫師一答,我地就唔敢再出聲
對對對!真係唔敢再講再問,佢係有一種力量一句KO你啲能力的!不要太担心,要对bb有信心,你放day幾?

大宅

引用:Quote:原帖由 twins868 於 15-06-08 發表好

對對對!真係唔敢再講再問,佢係有一種力量一句KO你啲能力的!不要太担心,要对bb有信心,你放day ...
我放day 3

大宅

回覆:twins868 的帖子

hello兩位,打個招呼,我都係寶派,剛剛6月8日植入,而家好緊張呀!

大宅

回覆:twins868 的帖子

hello兩位,打個招呼,我都係寶派,剛剛6月8日植入,而家好緊張呀!

大宅

引用:hello兩位,打個招呼,我都係寶派,剛剛6月

原帖由 KT_TK 於 15-06-10 發表
預祝你成功先!你是否第一次放呀?同你是放day幾胎?現在有無什麼感覺

大宅

回覆 py3878 的帖子

我係第一次放呀,放D3. 呢幾日個肚脹脹重重咁,不過都未見大家都話會有嘅著床血... 有D擔心...

別墅

引用:回覆+py3878+的帖子我係第一次放呀,放D3.+

原帖由 KT_TK 於 15-06-11 發表
回覆 py3878 的帖子

我係第一次放呀,放D3. 呢幾日個肚脹脹重重咁,不過都未見大家都話會有嘅著床血... 有D ...
你放雪胎定鮮胎呀?

唔好擔心呀,我爬過文唔一定有著床血先bingo架。記得放鬆心情呀,祝你成功!

大宅

回覆:wai829 的帖子

我放 d3鮮胎,今天只係d6,已覺得時間漫長。。

別墅

引用:我放+d3鮮胎,今天只係d6,已覺得時間漫長。

原帖由 KT_TK 於 15-06-11 發表
我放 d3鮮胎,今天只係d6,已覺得時間漫長。。
呢幾日係著床日子,多些休息呀。

睇下笑片等自己開心d,時間過等快d。

大宅

回覆:wai829 的帖子

知道!謝謝你!

首頁

尾頁

跳至