自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

回覆:王晶話預左越彈越多人睇佢齣風雲天地

厚面皮乞人憎,最憎睇佢D拍嘅戲,一集都冇睇

翡翠宮

佢幾時變左b6

男爵府

套野睇左一次,求其到爆
故仔亂咁作又荒謬,點會個細仔被人捉左,兩個大人唔理,仲由兩兄弟自己喺個公園周圍行

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

佢錯了,套劇日日咁多人彈,我依然無興趣睇,遇然睇到廣告已非常頂唔順了!

把口咁衰,更顯得人地無話錯佢

子爵府

他真可憐.....到現在還不肯面對現實,只活在自己世界裡!

男爵府

最近睇完大時代,真是一個天,一個地。

男爵府

最近睇完大時代,真是一個天,一個地。

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔會睇囉! 呢咁嘅老土過時大陸劇。btw 王晶

原帖由 Shione 於 15-06-25 發表
唔會睇囉! 呢咁嘅老土過時大陸劇。btw 王晶真係樣衰、格亦衰。完全明白咩叫相由心生呀!

...

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

珍珠宮

真係人如何,品味亦如何。

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

男爵府

我只係咁啱去按腳睇左1集,0簡直噴飯,又老土,同HKTV個d真係冇得比

珍珠宮

我一集都無睇過wor , 睇呢套劇簡直浪費我時間

禁止訪問

公爵府

引用:[p=20, null, left]風雲天地劣評如潮 王晶

原帖由 manmum 於 15-06-25 發表
風雲天地劣評如潮 王晶還擊:劇好怕什麼抹黑?】無綫新劇《風雲天地》於今個星期一(6月22日)首播之後劣 ...
近呢幾個月,睇完愛回+後,就轉去“碎月留星”台,睇啲老戲骨做戲都好過睇佢…真係折墮

吾知㸃解,總係覺得呢個時段,吾想再睇“冇扇”

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

翡翠宮

減齡達人勳章

哇,真係賤口,就算幾多人彈我都冇諗住睇喎,因為我連彈都唔想彈

公爵府

把口咁... 好! 我今晚就轉台!

利申: 成屋無人睇電視, 開嚟叫做有啲聲..................

水晶宮

引用:老實講,而家好多國內劇集拍得好好!王晶out

原帖由 NaughtyLuiLui 於 15-06-26 發表
老實講,而家好多國內劇集拍得好好!王晶out啦!不思進取,以為自己好掂,仲停留喺80年代手法,唔比人笑都難!仲 ...
Agree, 佢真是out la. 見到故事大綱已唔想睇,不過諗住大製作試睇下,睇左幾分鐘已唔想看

伯爵府

開心吸收勳章

套劇太老土,點睇得落

珍珠宮

我當係大陸劇所以唔會睇

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

佢同生果老闆唔同路,互插都唔係新鮮事

不過我真係頂唔順個PX仔竟然愛上害死老豆個仇人個女,個女人仲要咁嘅質素,un頂able! 我轉左睇J2/ 明珠呀!

伯爵府

目中冇人

首頁
23456...7

尾頁

跳至