自由報料

跳至

首頁
45678...27

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆:hsbc 最紅大折日

越黎越差

幸福可以好簡單

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

引用:回覆 rolandbb 的帖子今次卓越理財張卡都係

原帖由 be 於 15-06-29 發表
回覆 rolandbb 的帖子

今次卓越理財張卡都係當普通卡計
上次已經係。 好在申請了VS, 上星期批了,現在等收咭。

wcpcelia    發表於 15-6-29 18:49

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:am2006 的帖子

唔得啦,由27/6開始

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:MsBusy 發表於 15-6-27 10:51 指定商

原帖由 am2006 於 15-06-29 發表
我6月19 及20日簽了2次3000多元,咁算唔算符合資格?
昨日先開始,當然唔合資格

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:我簡單d講,,在6月27日至8月31日,,星期5

原帖由 ruthccc 於 15-06-29 發表
我簡單d講,,在6月27日至8月31日,,星期5,,去萬0買現金卷,,我分2次買,,1次買2000,,1次買1000,, ...
由7月份開始, 推廣期內,是旦2個星期五買就可以拎晒優惠

大宅

引用:Quote:原帖由 ruthccc 於 15-06-29 發表我

原帖由 MsBusy 於 15-06-29 發表
洗唔洗符合左$3000的簽賬條件*之後*的萬寧簽賑先計回贈? thanks!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-06-29 發表由7

原帖由 manlyb 於 15-06-30 發表
洗唔洗符合左$3000的簽賬條件*之後*的萬寧簽賑先計回贈? thanks!
唔需要,頭3000已經有回贈

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆:hsbc 最紅大折日

大宅

回覆:cattz288 的帖子

點解我計了2000元得88元獎賞錢?

子爵府

畀面勳章

我想問下, 上次組隊的回贈BANK IN 左未?
靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

伯爵府

引用:Quote:原帖由+ruthccc+於+15-06-29+發表我

原帖由 MsBusy 於 15-06-29 發表
我越睇越唔明,我用卓越理財咭,係咪2次星期五去萬寧買$3000coupon 就maximize左reward cash?唔需要個個星期都去買?我其實好少去萬寧買野,咁多coupon 有排都用唔晒。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-06-29 發表由7

原帖由 Ocean419 於 15-06-30 發表
我越睇越唔明,我用卓越理財咭,係咪2次星期五去萬寧買$3000coupon 就maximize左reward cash?唔需要個個星 ...
係呀!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ooass 發表於 15-6-30 09:23
點解我計了2000元得88元獎賞錢?
你係咪用左佢地網上計? 呢個未計12% 獎賞錢的...計埋就有 $2000 * 12% = $240

即簽$2000 有 $88 + $240 = $328

翡翠宮

我越睇越唔明,我用卓越理財咭,係咪2次星期五去萬寧買$3000coupon 就maximize左reward cash?唔需要個個星 ...
另外要講,星期五簽帳係因為有d jm登記左自主獎賞“賞家居”同最紅星期五,所以星期五簽帳會多d回贈,如果無登記依2項,咁就任何一日都可以簽帳

chocolatebean    發表於 15-7-17 13:52

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Ocean419+於+15-06-30+發表我

原帖由 MsBusy 於 15-06-30 發表
另外要講,星期五簽帳係因為有d jm登記左自主獎賞“賞家居”同最紅星期五,所以星期五簽帳會多d回贈,如果 ...
請教萬寧coupon 通常有效期幾耐?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-06-30 發表另外

請教萬寧coupon 通常有效期幾耐?
今年新年時買係到2016年9月30日,新一批唔知

伯爵府

引用:我簡單d講,,在6月27日至8月31日,,星期5

原帖由 ruthccc 於 15-06-29 發表
我簡單d講,,在6月27日至8月31日,,星期5,,去萬0買現金卷,,我分2次買,,1次買2000,,1次買1000,, ...
點解$3000要分2次$2000+$1000咁買?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Ocean419+於+15-06-30+發表請

原帖由 MsBusy 於 15-06-30 發表
今年新年時買係到2016年9月30日,新一批唔知
即係大概1.5年時間,我附近冇萬寧一年都買唔到500!仲有其他指定商戶可以選擇嗎?我好努力儲緊reward cash 希望可以換到asiamiles 成家去北海道玩雪際

水晶宮

Ocean419 發表於 15-6-30 09:32

不論什麼級別的卡, 每星期最多200獎賞錢+萬寧額外100

整個推廣期 獎賞錢上限為 1400 / 1200 + 萬寧額外4%= 600

所以一筆過簽係拎唔盡喔

首頁
45678...27

尾頁

跳至