懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人現在或將會計劃去 Pure Yoga 上 Pre-natal yoga class ? 我現在 8 w 尾,大家知唔知幾多 weeks 開始適合做架 ?

大宅

回覆:有無人會考慮或現在係 Pure Yoga 做 Pre-natal Yoga

我一直都有喺pure yoga做瑜珈~prenatal 就過咗3個月開始~我覺得幾好~你去開邊個center?

複式洋房

回覆:有無人會考慮或現在係 Pure Yoga 做 Pre-natal Yoga

我無做開 Yoga, 諗緊遲 d 會唔會做,咁生產時就舒服 d.

別墅

回覆:eatplaylovemama 的帖子

我喺pure yoga LP, 你呢?
我宜家9w, 諗住16w-20w先開始做番

伯爵府

引用:我無做開+Yoga,+諗緊遲+d+會唔會做,咁生產

原帖由 LittleLV 於 15-06-29 發表
我無做開 Yoga, 諗緊遲 d 會唔會做,咁生產時就舒服 d.
我都無做開,本身過肥!做瑜珈唔知對減少体重增長有無幫助呢?正常大肚婆幾週開始做?

複式洋房

回覆:mrspolarbear 的帖子

如果我玩 pre-natal, 應該都係去 LP 玩啦 ! 不過唔知收費係點。

大宅

回覆:cloudyjess 的帖子

Prenatal 冇得減重
減重要散步
你點解要減?一般孕婦唔會

大宅

回覆:LittleLV 的帖子

http://forum.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15350410&extra=page%3D1#pid231628936

早排有人講過價錢

伯爵府

引用:Prenatal+冇得減重減重要散步你點解要減?

原帖由 nk88 於 15-06-29 發表
Prenatal 冇得減重
減重要散步
你點解要減?一般孕婦唔會
因為obesity ,但無可能野都唔食架Ma,剩係可以重5-7kg,咁我多d散下步

複式洋房

我在中環AST Pure 做孕婦瑜珈,非常好值得去

大宅

最好問過醫生,自己胎盤情況先。我有朋友,胎盤前置唔建議做呢啲運動。

別墅

有做開,3個月之後做, 去centrium lunch hour, 有時langham place, TST, CWB 都幾好呀. 我鐘意Natalie 同Bhakia @ centrium 都教得好
順產的話應該有幫助 :D

大宅

引用:我喺pure+yoga+LP,+你呢?我宜家9w,+諗住16w

原帖由 mrspolarbear 於 15-06-29 發表
我喺pure yoga LP, 你呢?
我宜家9w, 諗住16w-20w先開始做番
我喺causeway bay,有時去quarry bay嗰間!

伯爵府

Pure yoga 係點收費架?我睇佢網搵唔到點收費既?

禁止訪問

別墅

引用:Quote:原帖由 mrspolarbear 於 15-06-29 發

原帖由 eatplaylovemama 於 15-07-06 發表
我喺causeway bay,有時去quarry bay嗰間!
想問下啲收費係點?
月費咁計定每堂俾?

大宅

唔知有無得試堂? PURE YOGA

別墅

引用:唔知有無得試堂

原帖由 Yobiba 於 15-07-15 發表
唔知有無得試堂? PURE YOGA
Pure有得試堂架! 你可以打去問下!

大宅

引用:有無人現在或將會計劃去+Pure+Yoga+上+Pre-

原帖由 LittleLV 於 15-06-29 發表
有無人現在或將會計劃去 Pure Yoga 上 Pre-natal yoga class ? 我現在 8 w 尾,大家知唔知幾多 weeks 開始 ...
Pure yoga 要過左3個月先做得,開頭唔穩定唔好做

大宅

我20weeks 開始做,本身有坐骨神經痛,做左兩次好似仲痛左甘,而家先21weeks, 幾時痛到生呀?

首頁

尾頁

跳至