夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:我老公晚晚淨係識打機,10分鐘就食完一餐飯

原帖由 nataliehuibb 於 15-07-03 發表
我老公晚晚淨係識打機,10分鐘就食完一餐飯,之後又再打,想同佢講句野都唔得 ...
最好既方法係同佢一齊打,仲要打得叻過佢,等佢要問你,甚至要你幫佢打野,
佢入line 谷,你又入,要活躍過佢,打機谷係真女人就多人圍,唔洗放相,只要比人知自己係女就得,佢最後一定係輸比你。到時咪睇下佢仲打唔打,可能到時到你愛上打機唔理佢呢

大宅

回覆:你地老公會唔會一日到黑掛住打機唔理你?

打機打到上腦,一日到黑剩係識打機,咩都唔理,都成四張野仲唔化,對佢簡直心灰意冷,冇得救

大宅

回覆:nataliehuibb 的帖子

我c6已走火入魔。唔係誇張,我企係佢隔離又或者同佢講野都無反應,最奇特就係叫佢幫我整野,佢應我知道,跟住無左件事重反問我你有講過咩,我同我c6講我帶個男人返黎搞野你都唔知,一渣住部手機就好似進入左二度空間咁,周邊發生咩事都唔知。

SpyCat    發表於 15-7-15 12:56

大宅

其實好多C6打機都係打到癲, 我果個都係
我生日佢話响佢隻GAME度送隻船俾我添

但係個重點係, 點解C6會打機打到唔理你

咁男人係好衰既, 有啲嘢一沉迷就會唔記得身邊既嘢
只要佢唔係完全唔理你, 成日只係對住部機都仲可以接受既

佢成日對住個電話, 你有咩想同佢講咪WhatsApp佢囉
輕鬆啲處理, 好小事,唔好DELETE佢啲GAME, 唔好令大家因為打機而哎交

nataliehuibb    發表於 15-7-14 20:53

複式洋房

想男人唔打機 只有一個方法

男爵府

回覆 lamyuenmannn 的帖子

ha ha

大宅

回覆:你地老公會唔會一日到黑掛住打機唔理你

我c6好鍾打電話機,同佢講親野都係按緊電話,唔會望人,好無禮貌!仲要日玩晚玩,唔停

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:TiffChan 的帖子

Me 2

洋房

回覆:fifiwong 的帖子

沉迷打機是生活上太多時間,找多啲其他興趣给他。

子爵府

原帖由 nataliehuibb 於 15-07-03 發表
我老公晚晚淨係識打機,10分鐘就食完一餐飯,之後又再打,想同佢講句野都唔得 ...
放工就即刻打,同同事打到屋企都唔返乜都唔理都係咁。
返到屋企就一路食飯一路打,食完飯就借屙屎死入廁所打几粒鍾先死返出黎。出街都係一路行一路打,最pk果次係比我見到拖住個仔過馬路但對眼淨係望個電話睇都唔睇車我即刻係後面咆哮

大宅

會 除左瞓 都係攞住部機 零交流 同佢講野把口是但應左你 其實個心根本無聽到

大宅

引用:我c6已走火入魔。唔係誇張,我企係佢隔離又

原帖由 ophelia232 於 15-07-06 發表
我c6已走火入魔。唔係誇張,我企係佢隔離又或者同佢講野都無反應,最奇特就係叫佢幫我整野,佢應我知道,跟 ...
Exactly

複式洋房

哈哈...以前我唔打機佢打...到佢教識左我之後而家調返轉我沉迷過佢,風水輪流轉...

侯爵府

唔會

大宅

虎到金來勳章

nataliehuibb 發表於 15-7-3 14:30

Ps4 or xbox1 就是小3
Mobile 是小4

男爵府

唉,c6又買左新game,有排孤獨

公爵府

有時會,我都好憎距咁

用戶要求終止服務

回覆:samson2948 的帖子

本來老公都無玩部ps4個幾星期, 我仲以為佢終於醒覺。 點知過2 日買左部ps vita 返黎, 日打夜打, 沖涼浸浴又打, 星期六日唔使返工,仲早過返工起身打

我以前都無咁憎人打機, 但佢打到咁我真係有時會好後悔嫁比佢

用戶要求終止服務

回覆:daigatse 的帖子

邊會悶

之前玩珠, 之後打3國, ps4,
大把game打

大宅

我老公都中意打機同睇漫畫,夜晚返來就拎住部機,我有時話佢唔理我,佢會放低電話同我傾下計再打,不過我都機不離身,佢有時都話我

首頁

尾頁

跳至