親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我睇緊想2016 EASTER去新加坡,,見JET STAR好平,,, 有人搭過嗎??
係咪會成日CANCEL ? DELAY ??? 帶2個小朋友

禁止訪問

大宅

tst1800 發表於 15-7-6 16:02
Jetstar Very 骨, Singapore 航線超過 7~8年, 完全無問題.

唔知復活節呢d旺季係咪都準時???? 最怕係book晒酒店cancel 航班

珍珠宮

jsmanhim 發表於 15-7-6 15:53
我睇緊想2016 EASTER去新加坡,,見JET STAR好平,,, 有人搭過嗎??
係咪會成日CANCEL ? DELAY ??? 帶2個小朋 ...
而家買幾錢?好平?$1000以下我先會考慮。我未坐過jetstar,但睇jm分享,會delay,會cancel的,睇你好唔好彩。

大宅

引用:Quote:jsmanhim 發表於 15-7-6 15:53 我睇

原帖由 MissMaMa 於 15-07-06 發表
而家買幾錢?好平?$1000以下我先會考慮。我未坐過jetstar,但睇jm分享,會delay,會cancel的,睇你好唔好 ...
都比星航平3000

大宅

引用:Quote:jsmanhim 發表於 15-7-6 15:53 我睇

原帖由 MissMaMa 於 15-07-06 發表
而家買幾錢?好平?$1000以下我先會考慮。我未坐過jetstar,但睇jm分享,會delay,會cancel的,睇你好唔好 ...
4900 2大2小(1個4歲,1個1歲),每程買2件行李

伯爵府

熱血勳章

回覆:請問有搭過JET STAR去新加坡嗎

搭Jet star 十多廿次,無cancel 過
delay 過不夠一小時

大宅

引用:Quote:原帖由 MissMaMa 於 15-07-06 發表而

原帖由 jsmanhim 於 15-07-06 發表
4900係咪已包埋買佢嗰個有得選位同飛機餐嘅package呀?

珍珠宮

jsmanhim 發表於 15-7-6 18:52
貴,呢個價錢唔考慮

大宅

$4900很貴,我六月買Scott暑假飛,兩太兩小加兩程兩件行李,只$3700。 新加坡廉航經常做 promotion , 不時留意Scott, Tiger and Jetstar website。

大宅

回覆:請問有搭過JET STAR去新加坡嗎?

2013年暑假坐過,回程班機早三個月前通知cancel,聽人講好經常,cancel唔緊要,只可俾我轉早一班或後一班,我常轉早一日,唔得,退來回唔得,只可退回程,可能我冇嘈佢,後來回程買tiger, 去程航班準時,okay的

大宅

我就係佢地5月做推廣時$198單程時買左暑假出發的來回機票, 希望唔好太多delay同cancel啦。 我見佢d時間都ok, 上午11點去程, 下午3點幾回程

大宅

回覆:Florida 的帖子

我想問你每程兩大兩小買左幾多Kg.因我8月份都會去,但唔知買幾多Kg好。。。謝謝

伯爵府

熱血勳章

我反而係tiger cancel 過
果次仲要好急要出發....
都攪到自己幾麻煩

大宅

ok, dont worry

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我上年easter 又係2大2小jetstar 都好準時, ok r

大宅

引用:我想問你每程兩大兩小買左幾多Kg.因我8月份

原帖由 ^.^morris 於 15-07-07 發表
我想問你每程兩大兩小買左幾多Kg.因我8月份都會去,但唔知買幾多Kg好。。。謝謝

...
我4個大人加阿囡(十幾歲了), 共5個人。去程買左20kgs, 回程買左40kgs. 我諗應該夠啩。 因為plan係帶2個手提可上機的喼, 2個寄倉。 我地去4日, 夏天應該唔太多衣服。

大宅

回覆:bobo200123 的帖子

請問jet star ,到達星加坡後,在那一個terminal ?

url=http://www.youngnutrition.net][/url

大宅

引用:$4900很貴,我六月買Scott暑假飛,兩太兩小

原帖由 Florida 於 15-07-06 發表
$4900很貴,我六月買Scott暑假飛,兩太兩小加兩程兩件行李,只$3700。 新加坡廉航經常做 promotion , 不時 ...
scott係6點機去凌晨返好辛苦帶住小朋友

大宅

引用:我上年easter 又係2大2小jetstar 都好準時

原帖由 hi3kitty 於 15-07-07 發表
我上年easter 又係2大2小jetstar 都好準時, ok r
係米水都冇得飲架

首頁

尾頁

跳至