美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

回覆:Kwonglyk 的帖子

咁我就好想去試啦有冇JM 試左?

大宅

回覆:雪花秀facial

有在Sogo16 樓做開。
皇牌是人參facial, 原價是九百幾,會做成兩個鐘,中間會fu 兩次mask, fu mask 期間會幫做肩頸、心口和頭部按摩。基本上成個facial ba都會在你身邊,佢完全無時間出去,唔係treatment 就係按摩,做完去水腫效果好好。
這一年個ba 都無迫過我買野和療程,試完半價唔join 都OK 掛!
不過人參facial 會比較潤,夏天就………做完幾立下。
珍雪facial 比較爽身些,我覺得比較適合夏天做,但貴!
最後,想join 的話,買10次就有8折, 有效期一年。舊年我就係試完個半價生日facial, 見全人手做足兩個鐘,8折左就七百幾一次都可接受,就join 左了。

男爵府

引用:有在Sogo16 樓做開。皇牌是人參facial, 原

原帖由 vliu 於 15-07-10 發表
有在Sogo16 樓做開。
皇牌是人參facial, 原價是九百幾,會做成兩個鐘,中間會fu 兩次mask, fu mask 期間會 ...
Thx for sharing
今日去左shop問詳情,ba話可以揀去beauty lounge或spa做,beauty lounge嗰邊佢就介紹左人蔘或珍雪facial,分別900幾同1000幾,spa佢就推介做美白,仲介紹得好詳細,價錢1600,結果我揀左去Harbour City做美白spa, 因為岩夏天d, 半價後800 希望物有所值啦,好期待

男爵府

生日禮物有呢d, 都係基礎products

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 ballballbear 的帖子

半價有得係SPA做超好喎,我上年凈係counter做咋,不過counter都good

大宅

引用:生日禮物有呢d,+都係基礎products++

原帖由 ballballbear 於 15-07-11 發表
生日禮物有呢d, 都係基礎products
都ok wor。請問中間果盒係乜?

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

你book咗SPA 未?你可試吓搵Mandy, May or Bendra

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 wkn 的帖子

人參面霜?!

男爵府

引用:Quote:原帖由 ballballbear 於 15-07-11 發

原帖由 wkn 於 15-07-11 發表
都ok wor。請問中間果盒係乜?
係人蔘面霜

男爵府

回覆:Kwonglyk 的帖子

男爵府

引用:回覆 ballballbear 的帖子你book咗SPA 未?

原帖由 Kwonglyk 於 15-07-11 發表

你book咗SPA 未?你可試吓搵Mandy, May or Bendra
我book左8月先做,乜可以指定美容師架? ba無問我呀,到時撞下彩啦

大宅

Spa果邊可以早d過去,可以steam埋

男爵府

引用:Spa果邊可以早d過去,可以steam埋

原帖由 babyangie 於 15-07-11 發表
Spa果邊可以早d過去,可以steam埋
我仲想知係咪素顏去?帶con又得唔得?thx

大宅

引用:Quote:原帖由+babyangie+於+15-07-11+發表S

原帖由 ballballbear 於 15-07-11 發表
我仲想知係咪素顏去?帶con又得唔得?thx
呢d應該同其他地方做facial差唔多

因為我本身冇帶con,一向做facial係咪唔應該帶con架?我好似記得changing area果度有con果d藥水,con鉗, container。

另外佢會幫你落粧

別墅

等我又book 試下先,好期待

男爵府

引用:Quote:原帖由 ballballbear 於 15-07-11 發

原帖由 babyangie 於 15-07-11 發表
呢d應該同其他地方做facial差唔多

因為我本身冇帶con,一向做facial係咪唔應該帶con架?我好似記得changing ...
因為我無做開facial thx anyway

男爵府

引用:等我又book 試下先,好期待

原帖由 prettybabebe 於 15-07-11 發表
等我又book 試下先,好期待

大宅

回覆:ballballbear 的帖子

佢有即棄con 盒和水,可以換衫時先除con, 之後可以拿個con 盒走,因你唔拿用過佢都會掉

男爵府

引用:佢有即棄con 盒和水,可以換衫時先除con,

原帖由 vliu 於 15-07-11 發表
佢有即棄con 盒和水,可以換衫時先除con, 之後可以拿個con 盒走,因你唔拿用過佢都會掉

...
thanks

別墅

你地有冇喺spa買course呀?

首頁
12345...7

尾頁

跳至