懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇mommy係st.paul生啊.

如題啦.

男爵府

Re: 有冇mommy係st.paul生啊.

My EDD is July 9 and I planned to deliver my baby at St. Paul. When is your EDD?

男爵府

有冇mommy係st.paul生啊.

我5月25日生左架喇.st.paul幾好架,d姑娘都幾好人架.

男爵府

你有冇join package? Package 包什麼用品? St.Paul support beastfeed 嗎? 你係自然生 定開刀生?
可否share 你生BB 過程?

大宅

我2000年係ST.PAUL 開刀生,覺得樣樣都好,今次預產期
係12月同樣都會係ST.PAUL,我上次係JOIN PACKING,
OK 無超出太多預算,但D藥同止痛針就好貴,頂得住就唔好
亂同醫生講要打針.

民房

我bb都係係St. Paul生家, (11/6/2003), 果陣我都有join package, 但係喂bb果陣時聽其他媽咪講(已經在St. Paul第2次生bb啦)其實可以唔使個喎 !!!如果第時我生第2胎時都會想使吓唔join package !!

男爵府

Maxims,
請問D藥同止痛針大約幾錢?

民房

之媽咪 :
您好 ! 想請問一吓你D相片點整入去家, 可唔可以教吓我呢 ??? Thanks !!

首頁

尾頁

跳至