親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位師兄師姐你好吖,我其實想請教一下一啲關於澳門trip嘅問題吖。因為我未去過澳門㗎,但下星期五六日公司放棄,想話同失c9兩個人去澳門玩吓,唔知大家可否俾啲意見呢?我嘅情況如下:

1. 想搵間靚靚酒店hea(三日兩夜)
2, 因為返工都夠辛苦啦,唔想放假都周圍撲,想要間酒店有游泳池游水
3. 我見大家都有講JW萬豪/百老匯/大倉/銀河,但邊一間好啲呢?
4. JW係咪又係最新嘅呢?

感謝萬分吖

別墅

回覆:澳門酒店推介/意見(三日兩夜)

如果新就有~Riz Calton and JW
百老匯只是翻身酒店(jm意見係大陸feel)
如果想住好少少Riz Calton or Banyan Tree

大宅

如果無小朋友我建議住十六浦

大宅

如果中意游水玩水就住銀河果6間,任何一間都可以入去玩,激流

別墅

感謝各位師兄師姐意見吖

大宅

引用:各位師兄師姐你好吖,我其實想請教一下一啲

原帖由 shanshan_wan 於 15-07-20 發表
各位師兄師姐你好吖,我其實想請教一下一啲關於澳門trip嘅問題吖。因為我未去過澳門㗎,但下星期五六日公司 ...
想真正休息,路环前 Westin 吧!

子爵府

JW 剛住過,新同埋D staff 好 helpful

男爵府

真的要讚Galaxy的服務,我們留低了不值錢的物品,send msg 問有無發現, 兩分鐘後就收到電話, 幫我們keep 住. 他們在酒店時的各樣服務態度都非常好!

別墅

FSBN 發表於 15-7-20 10:27
如果中意游水玩水就住銀河果6間,任何一間都可以入去玩,激流
哈哈,Thanks,我都決定咗係㨂呢六間入面嘅其中一間我上網search過,星河嗰六間啫係澳門麗思卡爾頓酒店、澳門悦榕庄(Banyan Tree)、澳門JW 萬豪、大倉、「銀河酒店同百老匯
但係呢⋯⋯呢六間入面,有冇話邊一間平啲、抵住啲呢?
仲有去永安,com呢,我都唔係幾見佢有澳門呢六間酒店嘅套票賣嘅

公爵府

引用:Quote:FSBN 發表於 15-7-20 10:27 如果中意

原帖由 shanshan_wan 於 15-07-20 發表
哈哈,Thanks,我都決定咗係㨂呢六間入面嘅其中一間我上網search過,星河嗰六間啫係澳門麗思卡爾頓酒店、澳 ...
有套票呀,仲列哂邊啲日子及價錢,假如你想要的日子冇套票,去只訂房間的一欄再搜尋,自己另外買船票。金光wechat 優惠$275一套,明星旅遊 turbojet $298, 金光$278 一套,有時分開訂仲平過訂套票。

http://m.wingontravel.com/webapp/package/list

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

別墅

Honey 發表於 15-7-20 16:24
有套票呀,仲列哂邊啲日子及價錢,假如你想要的日子冇套票,去只訂房間的一欄再搜尋,自己另外買船票。金光 ...
Honey姐姐,請受小人一拜

公爵府

引用:Quote:Honey 發表於 15-7-20 16:24 有套票

Honey姐姐,請受小人一拜
唔洗客氣,enjoy your trip!

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

啱啱去咗banyan tree, 看見阿囝對於房間的興奮程度,我已滿足了。

大宅

引用:Quote:FSBN 發表於 15-7-20 10:27 如果中意

哈哈,Thanks,我都決定咗係㨂呢六間入面嘅其中一間我上網search過,星河嗰六間啫係澳門麗思卡爾頓酒店、澳 ...
最平應好似係百老匯,好似房會細d,同埋行去泳池唔方便,6間我剩係未住過百老匯同麗斯卡,除左悅榕莊真係超正,其餘3間其實我覺得差唔多

大宅

如果唔玩水,可以考慮金沙城CONRAD,因為太多人去銀河玩水,果邊比較旺。

我見CONRAD平左好多,暑假平日約1200咋~!

另外,我個人喜歡HARD ROCK,泳池有人造沙灘,沙排場,次次游水都唔多人,好舒服。

有bb之後多數住氹仔果邊,我自己住過銀河,喜來登,假日,CONRAD,君悅,三星君怡同麗景灣。

澳門果邊住過MGM,金沙,置地,凱旋門,永利,萊斯,金麗華,皇家金堡,金龍,利澳,華都,維景,帝濠,澳門假日,豪璟。

威斯汀無住過,不過飲過幾次茶。

都可以比d意見。

下星期住百老匯(夠平,一晚jw價錢,可以住百老匯兩晚)

珍珠宮

引用:+本帖最後由+旻昊bb+於+15-7-20+23:20+編輯

原帖由 旻昊bb 於 15-07-20 發表

如果唔玩水,可以考慮金沙城CONRAD,因為太多人去銀河玩水, ...
你個個月都去澳門架?

大宅

引用:如果唔玩水,可以考慮金沙城CONRAD,因為太

原帖由 旻昊bb 於 15-07-20 發表

如果唔玩水,可以考慮金沙城CONRAD,因為太多人去銀河玩水, ...
Wah,你好勁!可否評價下各酒店?

侯爵府

回覆:旻昊bb 的帖子

Sheraton好嗎?我下星期會帶1歲同3歲小朋友去住4d3n

2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

男爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:Sheraton好嗎?我下星期會帶1歲同3歲小朋友

原帖由 hellohellojenny 於 15-07-22 發表
Sheraton好嗎?我下星期會帶1歲同3歲小朋友去住4d3n
我覺得ok呀,舊年暑假住過,普通房連税要1500 一晚,今年暑假價錢平過舊年很多,很抵住,成個金沙城相比威尼斯人嗰邊人流小好多,又少d大6人。

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:Sheraton好嗎?我下星期會帶1歲同3歲小朋友

原帖由 hellohellojenny 於 15-07-22 發表
剛住完 sheraton ,ok wor, 意外地 upgrade 咗 family suite

下圖小朋友那邊的碌架床

首頁

尾頁

跳至