樓市動向

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題!
另外想問下!
如果而家係叫2人申請,之後加返BB名洗唔洗再排過另一條隊呀?
BB拎左出世紙之後係咪要加返名先架?

勁多問號!今年6月頭既時候先岩岩入左表申請!多謝幫忙解答!

男爵府

回覆:yeahzeta 的帖子

現在攞醫生紙去加名,不用重新排隊,出生後再補出生紙

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

3人啦, 我們case都係咁,2人屋唔可以住3人架~ 你有可能再生架ma

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

回覆 bbpompom 的帖子

唔知16-20 weeks可以加人... 基本都唔會咁快有樓, 所以你都轉啦~~~

大宅

回覆:bbpompom 的帖子

16週有醫生証明寫封信去就可轉三人

複式洋房

回覆:兩公婆,老婆懷孕16周!係計申請2人定3人架?

哦!我交表既時候已經俾埋醫生架啦!

複式洋房

咁而家係咪等收信批唔批我地個申請呀?
我已經連埋16周以上懷孕醫生紙一齊交左啦!咁係已經叫做三人申請啦?
唔知洗唔洗等返6-7呢!

男爵府

回覆 yeahzeta 的帖子

夠16週。叫醫生寫紙說明幾時預產期。只可以轉3人輪候了我岩岩先寄左醫生紙去

複式洋房

收到申請編號了!
G-137xxxx
有排等嚕!

首頁

尾頁

跳至