親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Thirfty呢間好唔好呢

男爵府

我上次租AVIS 不錯啊!!

公爵府

草八刀 發表於 15-7-27 13:47
Thirfty呢間好唔好呢
呢間都係其中一間大嘅美國租車公司,OK嘅,但車種有時冇 Hertz 或者 Avis 咁多咁新,如果你唔系要指定車款又要喺一個冷門地點攞車還車,其實間間都冇乜所謂

男爵府

回覆:美國租車

我上個禮拜租Dollars都唔錯,美國租車好普遍,我覺得間間都差唔多。

男爵府

回覆:mugtaitai 的帖子

最後我租咗hertz...原先plan one way, 間間都好貴,係thirfty 最平,都覺得奇,睇清楚後原來佢好多費用都無寫,要去到counter先同你計;最後plan return,用返hertz 好啲

大宅

我用開呢間, http://www.rentalcars.com/
佢類似格價網,最重要係佢個價錢連晒保險。

公爵府

草八刀 發表於 15-7-28 09:53
最後我租咗hertz...原先plan one way, 間間都好貴,係thirfty 最平,都覺得奇,睇清楚後原來佢好多費用都無 ...
係,好多保險冇計入內,而呢D費用分分鐘貴過車租,但又唔可以唔買,所以真係要睇清楚。如果租 Hertz,我計過,經香港網頁或者直接打電話去香港CS訂,講明要包晒所有保險,價錢平過去美國網頁租全包,晤知點解,可能優惠遊客?

另外早前呢度有JM介紹一個大陸嘅租車網站,你喺呢版爬下文,平過直接同租車公司租,如果你信得過佢,揀 prepaid plan,更平,可以考慮

男爵府

咁我下次試下係hk hertz chk價先...

首頁

尾頁

跳至