親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

8月大阪自由行(兩大1小)

5日行程如下:住南海瑞士

Day 1 - 到達 > 大阪 Rinku Premium Outlet -CheckIn 
Day 2-天王寺動物園-海遊館-天保山商場-Spa World
Day 3 –USJ(已買Express 5)
Day 4 –奈良餵鹿-心齋橋/道頓堀
Day 5 -黑門市塲 -離港

想請教大家需要買關西地區鐵路周遊券 / 大阪周遊卡嗎?謝謝

大宅

回覆 potatowwl 的帖子

你上官網查看: osaka-info.jp

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:8月大阪自由行(兩大1小)請教大家,謝謝

我都book左依間9月去都係2大1小
請問你係咩房?classic or Swiss advantage room ? 因為我煩緊一張大床定2張床

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:8月大阪自由行(兩大1小)請教大家,謝謝

day 2好似好趕喎, 我地去海游館+lego discovery都用左1日。

大宅

我係Swiss advantage room

大宅

回覆 potatowwl 的帖子

請問幾錢晚?我都想book依間好似方便d

大宅

引用:day 2好似好趕喎, 我地去海游館+lego disco

原帖由 goo_littlebb 於 15-07-27 發表
day 2好似好趕喎, 我地去海游館+lego discovery都用左1日。
我都plan左上午海遊館,下午legoland, 請問你幾時去?趕嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

tungtung_mama 發表於 15-7-30 19:16
我都plan左上午海遊館,下午legoland, 請問你幾時去?趕嗎?
我19/7去, 係星期日. 海游館玩上午, 1-2點左右去天保山商場lunch, 再入LEGO.其實Lego睇4D同玩遊戲都好快, 基本上2個鐘走得, 不過小朋友又想砌積木同去有個歷險區(類似Playhouse爬繩網果隻), 所以都玩到3-4個鐘先走, 我走果陣都近7點了.

大宅

引用:Quote:tungtung_mama 發表於 15-7-30 19:16

原帖由 goo_littlebb 於 15-07-30 發表
我19/7去, 係星期日. 海游館玩上午, 1-2點左右去天保山商場lunch, 再入LEGO.其實Lego睇4D同玩遊戲都好快, ...
想問下海遊館去天保行去定坐車?另天保去lego又是否坐車?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 goo_littlebb 於 15-07-30 發

原帖由 tungtung_mama 於 15-07-30 發表
想問下海遊館去天保行去定坐車?另天保去lego又是否坐車?
JR全去天保山, 行條直路幾分鐘就到天保山, 海游館在左邊, Lego在右邊既商場內, 好近架咋。

大宅

引用:8月大阪自由行(兩大1小)5日行程如下:住南

原帖由 potatowwl 於 15-07-27 發表
8月大阪自由行(兩大1小)

5日行程如下:住南海瑞士
Day Two玩嗰啲地方持周遊咭入有優惠,另spa world同動物園好近,會否去完動物園先去spa world,唔洗撘嚟撘去喎

大宅

謝謝

水晶宮

回覆:cherrie802 的帖子

請問呢個係咩Apps?好清楚喎

大宅

引用:請問呢個係咩Apps?好清楚喎 +

原帖由 AhiruNoPekk 於 15-08-02 發表
請問呢個係咩Apps?好清楚喎
係spa world官網地圖

首頁

尾頁