想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問一下有冇邊隻驗孕捧準D??同埋係咪一定要到due day 先驗到?
前2-3日驗唔驗到的??

子爵府

回覆 koeybbyip915 的帖子

1. CLEAR BLUE2. Fist respone你去YAHOO 拍賣serach 下, 好多jm 幫襯, 平好多.

Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

複式洋房

回覆 jayk_1030 的帖子

咁請問呢隻係咪早2-3日都驗到??萬o/屈仔有冇得買??

子爵府

回覆 koeybbyip915 的帖子

clear blue 萬o 有, 係貴d嗜, 佢都算敏感,但最好等多兩日due date先chk啦~

Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

複式洋房

回覆 jayk_1030 的帖子

Thanks!!我都諗住等多一兩日先check啦!不過唔知係咪仍住....個人好唔舒服!

複式洋房

回覆:邊隻驗孕好?

其實⋯睇咗咁耐唔係好明due date 係邊日..... 我2月結婚但高0都諗緊生b問題但唔知咩紅d緑d係咩?要淘返來?

首頁

尾頁

跳至