自由報料

跳至

首頁
12345...22

尾頁

大宅

回覆:黑店~呃人~~BB MAMA

我試過中伏,要咩無咩,交袋混亂俾多d錢買仲快過佢

大宅

我都中過招!

複式洋房

聽到佢呢間野我都怕怕 我之前係佢facebook d post落左order留左言但佢一直無覆 pm佢又唔覆 無d交帶

大宅

引用:Quote:原帖由 Meiskaki 於 15-08-04 發表請

原帖由 dogbb2004 於 15-08-04 發表
打去facebook show 出果個電話,但永遠冇人聽
我都係打fb show 出尼個電話, 通常十次先有一次聽

大宅

引用:請問你哋打邊個電話去追

原帖由 Meiskaki 於 15-08-04 發表
請問你哋打邊個電話去追?請pm謝謝。我剛打過電話無反應
我都係FB 個電話, 十次先得一次聽,

大宅

引用:Same here!!! 我買2次,2次都漏單!!!不

原帖由 wlc2013 於 15-08-04 發表
Same here!!! 我買2次,2次都漏單!!!不知所謂,第一次遲一星期,第2次成個月,電話打極無人聽! ...
佢仲話而家搬大D, 因為佢呃左太多人嘅錢

大宅

引用:我都瀨左野....開頭PM佢落單, 好快覆銀行資

原帖由 stacktong 於 15-08-03 發表
我都瀨左野....開頭PM佢落單, 好快覆銀行資料....但過完數之後真係完全唔理, 唔回覆....催足二個星期又PM又 ...
你記得追爆佢呀, 追錢就快,出貨成個幾月都無貨

大宅

引用:Same here!!! 我買2次,2次都漏單!!!不

原帖由 wlc2013 於 15-08-04 發表
Same here!!! 我買2次,2次都漏單!!!不知所謂,第一次遲一星期,第2次成個月,電話打極無人聽! ...
請問你最後有無收到貨?

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

呢間我幫襯過,剛剛上星期五都買咗嘢,但我係去門市買現貨

男爵府

我試過用what\'s app追佢貨 佢都有打返黎覆我(雖然話件貨最終係無)同有次寄貨寄少咗件,我用what\'s app問佢但就無即時覆,我就打電話問,又好好彩有人聽,話要查下再覆我,最後用what\'s app覆返我話同事唔記得同我講件貨係無嘅,so far呢兩次回覆都算快嘅,但有無退到錢就唔肯定因我自己無去查,問佢地幾時會退返數又無覆我luu!其實我呢兩、三個月內幫襯過好多次,基本上我都唔算賴野(幸運地),但見到呢個post同有兩件退款都唔知有無退到,我都係等收埋最後幾件訂貨就唔再幫襯佢喇,費事上得山多終遇虎

禁止訪問

大宅

我都係。訊息永遠冇人覆。電話長響冇人聽。岩岩收線前同我講,我買果個款冇貨,叫我一係等,一係轉另一款,收線後唔夠5分鐘,想話唔等轉款就算,佢竟然同我講冇貨啦…唔想等就安排退款。
但個重點係我由俾錢到追貨已經等左一個半月。

別墅

引用:我都係。訊息永遠冇人覆。電話長響冇人聽。

原帖由 Bbpeony 於 15-08-05 發表
我都係。訊息永遠冇人覆。電話長響冇人聽。岩岩收線前同我講,我買果個款冇貨,叫我一係等,一係轉另一款, ...
啱啱睇Facebook, 而家連電話前刪埋

大宅

引用:請問你哋打邊個電話去追

原帖由 Meiskaki 於 15-08-04 發表
請問你哋打邊個電話去追?請pm謝謝。我剛打過電話無反應
試下呢個35683207。之前佢fb係寫呢個。我早兩日打6字果個電話冇人聽,打3字就冇人聽。

大宅

引用:Quote:原帖由 Bbpeony 於 15-08-05 發表我

原帖由 jackyleelee 於 15-08-05 發表
唔使怕…我有6584 5058, 3568 3207

男爵府

引用:有間baby shop bb又係唔認人,係甘pm都唔應

原帖由 yayukicheung 於 15-08-04 發表
有間baby shop bb又係唔認人,係甘pm都唔應人,未試過啲服務態度甘囉!其他幫襯過個啲都好好。

...
有冇邊幾間買過好推介下

子爵府

我上個月買過一套怪獸大學底衫,入完錢要sd email,之後仲要等左兩星期先有人打黎同我講,我要既碼同款都無,但我係fb post留言時係話有我碼同款,我先入錢,由背心變左有袖,95碼90碼,唉算啦,好在寄到黎啲質料都ok既,不過無下次。

別墅

回覆:iskittykitty 的帖子

我見佢d野大部分都係淘寶野,買佢不如自己淘

大宅

引用:Quote:原帖由 Bbpeony 於 15-08-05 發表我

原帖由 jackyleelee 於 15-08-05 發表
係wor, 真係無埋 要發大宣揚呀

子爵府

引用:我見佢d野大部分都係淘寶野,買佢不如自己淘

原帖由 babybear1117 於 15-08-05 發表
我見佢d野大部分都係淘寶野,買佢不如自己淘

首頁
12345...22

尾頁

跳至