自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位JM,

你們去過東之宝 /孔德培算命過未?? 大家的意見怎样??

今日去過孔德培做占卜,他說了本人八字的基本野,但三句起兩句止, 梗唔會睇埋大運咁深入, 感覺有些流, forum 有d 義工大師講得還堅過孔德培.... 問了2個問題,咁又唔見左$ 1000...

東之宝做過流年, 但我睇唔到準唔準,各位有睇過東之宝流年的JM,準嗎??? 俾d 意見..

個人總結: 東之宝平靚正, 又好傾,唔昆$$..... 講八字又講大運,深入很多...

大宅

回覆:各位JM算命過未

可否pm me有關東之寶幾錢,聯絡方法???

大宅

可以pm東之寶聯絡方法嗎?

大宅

pmed...

珊瑚宮

回覆:各位JM算命過未?? ~ 東之宝 / 孔德培

東之寶幾錢

子爵府

pm me, thx

大宅

回覆 Happyhappylive 的帖子

Around $100~$300

東之寶的資料可上網search....

我睇完孔德培真系覚得很昆水……只譪表面……唔識的人,聽完心都实埋……

大宅

回覆 arsahi 的帖子

上網search東之寶……

大宅

有冇人有意見俾吓??

子爵府

回覆:各位JM算命過未?? ~ 東之宝 / 孔德培

東之寶我睇命盤 幾準 過去既野中哂
將來就唔知

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

東X寶去過,講左好似冇講,聽左好似冇聽

子爵府

我都覺得孔生流流地, 人地話佢養鬼仔.

東之寶未睇過, 樓主你睇左幾錢$?
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

大宅

部份jm講到孔德培勁堅,佢系有一般料,但系勁贵,唔值……

大宅

踩玻璃朋友 發表於 15-8-6 13:18

東之宝$100-$300...

孔德培2條問題,$1000,冇30mins 就要走!

子爵府

mo-lui 發表於 15-8-6 17:47
東之宝$100-$300...

孔德培2條問題,$1000,冇30mins 就要走!
我舊時睇孔德培收$500, 不過唔記得幾條問題,印象剩係記得: 好賺到佢,
得到都唔係我想要既範圍之內.

最近有個POST講娟姐, 好多人話佢麻麻,
但我睇佢時佢話我既野有D 玄,
佢當時仲好緊張我既結果.
你可以試下.

其它去澳門睇果D 好多都無咩料到,
太多人排隊好似都係是但睇你咁,
無咩邊個特別深刻.
唔通都係取巧既居多?

怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

大宅

踩玻璃朋友 發表於 15-8-6 19:57
我舊時睇孔德培收$500, 不過唔記得幾條問題,印象剩係記得: 好賺到佢,
得到都唔係我想要既範圍之內.

娟姐收幾多$$ ??

我很久以前睇過牛頭角蓮姑,昆$$, 先話作福, 又話我亞媽落仔, 致有鬼仔跟身...

大宅

踩玻璃朋友 發表於 15-8-6 13:18

養鬼仔===> 唔出奇, 陽光好猛的下午要落晒窗廉, 然後全屋開灯.... 又不停點住香, 如果真系俾佢廳中果觀音, 只需早晚上香, 不用keep住點香.... 間屋裝修系60-70年代, 好似去左鬼屋咁........

子爵府

mo-lui 發表於 15-8-6 20:15
娟姐收幾多$$ ??

我很久以前睇過牛頭角蓮姑,昆$$, 先話作福, 又話我亞媽落仔, 致有鬼仔跟身...
我唔係好記得佢收幾多, 不過印象中唔係貴果類, 都係一千幾百, 不過因為都係幾耐之前, 而家唔清楚, 不過應該唔係差太遠

子爵府

mo-lui 發表於 15-8-6 20:19
養鬼仔===> 唔出奇, 陽光好猛的下午要落晒窗廉, 然後全屋開灯.... 又不停點住香, 如果真系俾佢廳中果觀 ...
正是. 提一提你娟姐都係. 佢兩個係我問完問題後都會係占卜完停一陣, 跟住好似有人講野比佢聽完後先開聲同我講野咁.我最想睇以前旺角盲公陳, 不過佢好似死左定唔知搬左LU. 知道既JM 唔該講聲.
希望你都快D遇到個有緣人指點你迷津.

大宅

踩玻璃朋友 發表於 15-8-6 23:02
正是. 提一提你娟姐都係. 佢兩個係我問完問題後都會係占卜完停一陣, 跟住好似有人講野比佢聽完後先開聲同我 ...

香港算命佬何其多...但孔德培在這裏才最多入讚...可能系打手,揾生意,要小心..

首頁

尾頁

跳至