親子旅遊

跳至

首頁
45678...30

尾頁

大宅

回覆:曼谷包車- 平靚正

有無人知新機場入華欣,中途去景點。包8小時2人 3000泰珠。果價正常嗎定有得再平

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

*Package.(1) Ratchaburi + Bangkok Day trip 3,500 Baht

Floating Market
Elephant Village
Wat Pho (Reclining Buddha)
Wat Arun (Temple of down)
Chocolate village
Dreams would
Ocean would

You can cheese and design by yourself for 4 place because 12 hour we can go only for 4 places if do trip like this.
剛問左下月29號,現減至3000.因Tammy 介紹,坐這個車,因我們是二大一小

男爵府

2023年兔年勳章

引用:*Package.(1)++Ratchaburi+++Bangkok+Day+t

原帖由 chiliginger 於 15-11-18 發表
*Package.(1) Ratchaburi + Bangkok Day trip 3,500 Baht

Floating Market
原來我有貢大影響力,減成500baht.

檸檬媽媽    發表於 16-2-29 16:28

大宅

想12月尾去, 由於第一次去泰國, 好多野都唔清楚。
請問由機場去芭提雅酒店, 係咪搵炳嫂? 炳嫂係香港人?
另外, 如果零晨機4,5點到曼谷機場, 搵包車去芭提雅酒店, 司機會唔會唔做?

別墅

回覆:tammymommy 的帖子

係呀,真係多謝你既分享,我都問過包12hours ,2500b

男爵府

引用:係呀,真係多謝你既分享,我都問過包12hour

原帖由 Angelalalee 於 15-11-19 發表
係呀,真係多謝你既分享,我都問過包12hours ,2500b
為何2500?我要3000

男爵府

另外想g,參加local tour 抵D,還是包車,因未包門票。

大宅

引用:Quote:原帖由+Cocoyuan+於+15-11-08+發表請

原帖由 kachun0123 於 15-11-08 發表
舊年小朋友4 & 7歲去open zoo, 行下又上番車, 所以冇咁熱又冇咁攰, 玩左3個鐘好開心, 今年再去。 前年去左 ...
請問可否介紹到open zoo那天的行程嗎?

別墅

回覆 tammymommy 的帖子

可否分享吓KK zoo 嗰日嘅行程?謝謝!

大宅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

可以給我司機資料嗎?謝謝你

大宅

引用:啱啱係Bangkok+返來,book左架Van,+12hours

原帖由 tammymommy 於 15-08-14 發表
啱啱係Bangkok 返來,book左架Van, 12hours, 2500baht, 入左Safari 加chocolate Ville!超抵!又好服務!
...
我想要司機資料....thx

男爵府

2023年兔年勳章

引用:Quote:原帖由+tammymommy+於+15-08-14+發表

原帖由 sophiachan1982 於 15-11-29 發表
我想要司機資料....thx

男爵府

2023年兔年勳章

引用:回覆+tammymommy+的帖子可以給我司機資料嗎

原帖由 lamliu0 於 15-11-28 發表

禁止訪問

回覆:tammymommy 的帖子

侯爵府

畀面勳章

多謝介紹,我出年三月去,問問先!

男爵府

2023年兔年勳章

引用:please+pm+driver+information+,+thanks+!

原帖由 manmanyochan 於 15-11-29 發表
please pm driver information , thanks !

大宅

男爵府

2023年兔年勳章

引用:回覆+tammymommy+的帖子可以給我司機資料嗎

原帖由 kanaschan1110 於 15-11-30 發表

kanaschan1110    發表於 15-12-1 17:48

男爵府

2023年兔年勳章

引用:係呀,真係多謝你既分享,我都問過包12hour

原帖由 Angelalalee 於 15-11-19 發表
佢地今日send message 比我,話多謝我令佢地多左好多香港生意, 不過佢話做唔番之前個價,所以家陣2500the/10hrs (7人的同mini van,Bangkok附近). 12hrs 要佢再quote 比你哋啦。

Tammy 威力減弱啦,不過佢好似quote 緊2500thb/8hrs比其他人, 所以話我介紹應該仲有小小優惠嘅。

男爵府

2023年兔年勳章

引用:Quote:原帖由+Angelalalee+於+15-11-19+發

原帖由 tammymommy 於 15-12-02 發表
佢地今日send message 比我,話多謝我令佢地多左好多香港生意, 不過佢話做唔番之前個價,所以家陣2500the/1 ...
打錯
7人的:2500thb/10hrs
Mini Van: 3000thb/ 10hrs

首頁
45678...30

尾頁

跳至