網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題,可否介紹一下, thx!

象牙宮

kakap 發表於 15-8-15 10:20
如題,可否介紹一下, thx!

2个都淘? 
按摩椅/按腳機?

寸金呎土。。我不能淘上面的。
以下考慮淘。

HK 購過 O. 坏鬼左。想淘。

按摩腳底, 國貨, 工聯會有,我也用過。  考慮去淘呢个。。

有问题直接换新机

一般用4-5年没有问题质量100%保证

一个月之内我们承担邮费 三个月一人一半,之后买家承担

有三公斤重

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

引用:Quote:kakap 發表於 15-8-15 10:20 如題,

原帖由 333s 於 15-08-15 發表
我家有一塊坐既按摩墊放在椅上,因sofa 太軟返而按不到位!所以兩者都考慮中

別墅

回覆:kakap 的帖子

按摩椅都想淘,可惜無地方放

333s    發表於 15-8-15 13:51

象牙宮

kakap 發表於 15-8-15 12:58
按摩椅都想淘,可惜無地方放

天王椅唔大, 我客庁即 唔見三呎。 30,000地價 之前用過 O'字的。坏Q左。 唔 like 坐墊
 當電腦椅。or 
5要帶坐墊。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

kakap 發表於 15-8-15 12:57
我家有一塊坐既按摩墊放在椅上,因sofa 太軟返而按不到位!所以兩者都考慮中

you can try ...
放在 餐椅 飯椅上。 舒服D。

理性討論交流者。

別墅

引用:Quote:kakap 發表於 15-8-15 12:57 我家有

good idea ,有無尐椅背高尐可以按到條頸?

大宅

引用:Quote:kakap 發表於 15-8-15 12:58 按摩椅

唔要坐墊好似好啲,可以訓係度按
可否提供link?

我本身有一個枕頭型,好啱位,亦都夠力,但用了4,5年剛壞了

:-) :-) :-)

象牙宮

什果 發表於 15-8-17 09:07
唔要坐墊好似好啲,可以訓係度按
可否提供link?

哪... "愛按摩者"... 有共同 points.

坐墊 桭. 桭. 桭... 對我無意思. 我的枕頭型正好也坏了.

日日用它, 被我弄累死了.

理性討論交流者。

大宅

回覆:333s 的帖子

淘宝商品:正品全身按摩靠垫按摩枕颈部肩部背部腰部颈椎臀部腿部按摩器椅仪 http://b.mashort.cn/S.FxjFq?sm=6b2701 (👉👉👉复制整段信息,打开手机淘宝可直接访问👈👈👈)

我之前用呢個牌子嘅按摩枕,好正,心思思想試呢個

:-) :-) :-)

象牙宮

kakap 發表於 15-8-17 01:53
good idea ,有無尐椅背高尐可以按到條頸?

我都愛按條頸... 長期头, 頸, 肩疼.
你也有頸痛?? 長期打机? 手机?

laying on sofa

理性討論交流者。

象牙宮

什果 發表於 15-8-19 09:36
淘宝商品:正品全身按摩靠垫按摩枕颈部肩部背部腰部颈椎臀部腿部按摩器椅仪 http://b.mashort.cn/S.FxjFq?sm ...

理性討論交流者。

象牙宮

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至