自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

食得好勳章

睇左海龜吸管插住,有感而發,為環保同減少堆田區壓力,可將仲可用的物品放去facebook -OH YES IT’S FREE 無人駕駛自助傢俬徵求, 仲有一個叫免癈島free island , 減少下下掉東西。

別墅

回覆:有加入OH YES IT’S FREE 無人駕駛自助傢俬嗎?

仲可以搵返自己住個區既group黎join架,方便街坊~我屋企好多傢俬都係oyif排返黎架!大家唔要既野可能係人地既寶物黎,扔之前可以試下開post放下oyif吖~大家互相幫助一齊為環保努力!

男爵府

環保我like

大宅

回覆:有加入OH YES IT’S FREE 無人駕駛自助傢俬嗎?

有分區oyif group? 九龍塘有嗎?

男爵府

食得好勳章

回覆:catsosiu 的帖子

東九龍免癈特區

禁止訪問

我的育兒心得勳章

伯爵府

有呀,仲 free過野俾人,為環保出一分力,我唔啱用都希望有人啱用,唔想吓吓攞去推田

伯爵府

係呀,好好,之前喺嗰度free左好多野。自己唔啱用,free比人,你好人好,又環保

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我有加入, 亦FREE過唔少嘢出去, 支持環保!!!

男爵府

食得好勳章

我都free 過好多野俾人,呢d 平台好好,今日睇到有人徵玻璃瓶教老人家整果醬,看似係癈物既東西,對其他人黎講有用的。

首頁

尾頁

跳至