在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 港島東的mami !!!

Morning jfk :

Firstly, thanks for your help!!!!

No far, I think it's ok!!

Would you mind send the information of the Chinese doctor to me?

Name, Tel, $

Thanks a lot :wink: :wink:
**I am not sure the pm is successful send to you or not. So I write here :mrgreen: :mrgreen:

大宅

好媽媽勳章

helenjoe,

how a u?
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

珍珠宮

好媽媽勳章

別墅

jfk
囝囝報左k.1未呀??
報左邊間呀?? :-P :-P

大宅

hi all
大家好. 我都係好耐好耐無入黎了. 耐到你地都可記得有我了

伯爵府

各位HELLO~~

cacalam:

HELLO~~ 我已搬左, 地點: 看看我的名字下面啦~~
不過, 我都會入來探下你地呀~~

首頁

尾頁

跳至