自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

手機用開"小熊來電"app 阻隔廣告電話.
最近唔知係咪騙子速遞電話太多, "小熊"連真的SF速遞電話都幫我cut埋.
睇黎以後網購後要暫時停用"小熊", 否則次次都收唔到速遞電話.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SF速遞電話都BLOCK?

男爵府

回覆:速遞電話

SF通常用手提打比我

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SF速遞用手機電話打比客人的

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔知哦, 我收電話時, 個"小熊"app出小示窗顯示: 此號碼有3個報告個案. (大約意思)
呢個電話內容係前兩日速遞員工打唔通我電話, 所以派唔到件比我. 問我自己去拎定再安排派送.
我答叫佢安排再派送, 佢話會再叫員工聯絡我派送時間.
收線後我睇返前兩日真係有兩個電話我冇聽過, 有可能係"小熊"cut咗.
再過一日, 派件員都係冇電話比我, 而直接上門派件. 以前都先有電話確定有人先送哦.

首頁

尾頁

跳至