自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

成日遇到,好討厭

特別後面成村人,前面突然停低,幾驚比後面既人撞跌阿

muji123    發表於 15-8-26 13:40
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

大宅

回覆:小姐唔該你唔好阻住電梯出口

係好多呢種人,最慘小朋友就住佢尾完全唔知點好,停左係佢後面等佢行開,差d炒理一碟,我即大叫唔好停係度行啦,小朋友就話唔關我事,佢唔行我行唔到,前面停左唔女人先望下我,收理手機先走。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 熊寶 的帖子

一野撞開佢啦!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 ivory0915 的帖子

佢可能當自己開緊show,係升降台升上黎,準備同萬千fans揮手……

珍珠宮

回覆 熊寶 的帖子

常常遇到呢D人, 電梯到地面:
1. 企喺度左望右望行去邊.
2. 三五成群, 企喺度商量點行.

大佬呀! 不停有人擁落嚟, 好危險架! 一D安全意識都無. 行前兩步先諗嘢或傾計好唔好.

HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

男爵府

畀面勳章

我都勁憎呢啲人,阻時間都事小,最驚有危險﹗
我都試過有呢啲自以為靚女既企定定喺電梯口,我眼見會撞埋去,我後面又有人,後退不得,我大叫借借,果位小姐仲撥住頭髮拎轉望,我唯有伸直手推佢向前,果位小姐開口想鬧我前,我鬧咗佢先,話佢差啲害死電梯後面既人,叫佢發白日夢去第二度發,唔好企喺電梯口累人累物﹗跟喺我後面既C9見到晒,都話佢阻住地球轉,叫佢要死死遠啲

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

朝朝返工都有啲咁既人, 真係唔留意會撞落去囉

男爵府

引用:佢當時無睇手機,但就係唔適當時間, 悠然自

原帖由 熊寶 於 15-08-26 發表
佢當時無睇手機,
但就係唔適當時間, 悠然自若patpat扭扭咁行catwalk。
(我諗佢當時以為自己好靚女)
係咪柱女

首頁

尾頁

跳至