夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:好困擾 日日無覺好訓

我都係少少聲都醒,帶耳塞囉,唔影響到人又唔比人影響

伯爵府

引用:我哥哥以前都係咁,看醫生後,做咗個小手術

原帖由 jenny0422hei 於 15-08-28 發表
我哥哥以前都係咁,看醫生後,做咗個小手術,真係無哂聲,盡早做因長期咁樣會引致睡眠窒息症!

...
幾$?

禁止訪問

回覆:lovely-panda 的帖子

侯爵府

我老公攰個日都會有 平時就發岀「呃⋯⋯⋯⋯」嘅怪聲 如果發「呃⋯」咁嘅怪聲我會批佢踭 佢就會停 不過我老公好勁 係唔會醒 鼻鼾方面 我由得佢 知佢攰

子爵府

引用:男朋友鼻寒聲勁大。 訓都訓唔到。叫距我訓

原帖由 lanbabii 於 15-08-28 發表
男朋友鼻寒聲勁大。 訓都訓唔到。叫距我訓左 你先訓 點知 都俾距鼻寒聲嘈醒 唉 好 痛苦 之後就訓唔著啦。聽 ...
睇電視鄧子峰話他又係大鼻寒要分房睡,後來他去做左一個鼻的小手術就以後無左鼻寒聲了。我好明白你,相同感受,我c6唔肯做小手術,我為有同仔仔睡才有得睡,但一去旅行同房就7天失眠好痛苦。

子爵府

引用:回覆 SVbaby 的帖子總之一訓覺就有呀。推醒

回覆 SVbaby 的帖子

總之一訓覺就有呀。推醒距 隔30秒 即訓反 又重新開始交響樂 所以好困擾 ...
我c6行雷甘大聲,隔左兩個木房門都聽到,煩死。

子爵府

引用:回覆 shopping_easy90 的帖子我呢件唔係有

回覆 shopping_easy90 的帖子

我呢件唔係有時先有 係晚晚都有。唔知係咪肥仔都咁架呢? ...
我c6瘦人都係甘。

禁止訪問

別墅

引用:男朋友鼻寒聲勁大。+訓都訓唔到。叫距我訓

男朋友鼻寒聲勁大。 訓都訓唔到。叫距我訓左 你先訓 點知 都俾距鼻寒聲嘈醒 唉 好 痛苦 之後就訓唔著啦。聽 ...
我老公有一下鼻寒聲或者磨牙聲我都已經推醒佢唔比佢再有第二下!

複式洋房

我結左婚既時候都係咁,嘈到爆炸,之後用左耳塞2個禮拜到,就慣左,另外係味張床唔岩訓,或者未訓慣?

大宅

回覆 lanbabii 的帖子

唉~我都幾年睡不好! 結婚後才知鼻鼾聲原來咁勁! 佢試過鼻貼無效, 我用耳塞覺得唔舒服, 佢唔肯去睇醫生......我唯有推佢打側, 但幾年無試過一覺睡到天光了...

首頁

尾頁

跳至