興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wyl 發表於 19-1-15 10:59
推薦冬天的柳葉的兩本古言,<韶光慢>同<妙偶天成>,韶是重生,妙是穿越,作者筆法輕鬆惹笑,個人幾中意 ...

呢兩本都幾好睇,多謝推薦

wyl    發表於 19-2-7 07:48

男爵府

wyl 發表於 19-1-15 10:59
推薦冬天的柳葉的兩本古言,<韶光慢>同<妙偶天成>,韶是重生,妙是穿越,作者筆法輕鬆惹笑,個人幾中意 ...
追看<韶光慢>中,不錯的長文,前半部很緊湊,後半部自從邵將軍知道女主的身分後,態度突然一八十度後,有些不適應.仍然追看中

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

JC_mami 發表於 19-2-7 21:49
追看中,不錯的長文,前半部很緊湊,後半部自從邵將軍知道女主的身分後,態度突然一八十度後,有些不適應.仍 ...
依家追看緊秦簡的「重生之高門嫡女」,看了30%,尚算不錯。

公爵府

wyl 發表於 19-2-8 10:14
依家追看緊秦簡的「重生之高門嫡女」,看了30%,尚算不錯。

秦簡?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

mymarigold 發表於 19-2-8 16:00
秦簡?
係呀,庶女有毒個作者。

公爵府

wyl 發表於 19-2-8 17:42
係呀,庶女有毒個作者。

明白,我睇咗《庶女有毒》,未睇《 高門嫡女》添~

大宅

mymarigold 發表於 15-9-2 12:51
剛看完:

唐七 --- 三生三世十里桃花、三生三世枕上書、華胥引

請問我用華為手機,可以在那個app下載?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

睇緊《侯爺的打臉日常》by西瓜尼姑,甜寵文,男主中左情蠱,解毒後醒返所有野都記得,只係忘記左佢夫人,故事就係圍繞女主用d咩手段另令男主愛上佢

暫時睇左3分一,都幾輕鬆有趣

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

mymarigold 發表於 19-1-21 12:13
《摯野》,欣賞丁墨寫作題材範疇好廣,今次呢本講樂隊故事。點講好呢....見慣懸疑商戰嘅丁墨,《摯野》描寫 ...

睇咗《刺鯨》同埋《采紅》, 《刺鯨》幾好睇,啱啱download埋蟹總另一本《烈途》,另外嗰本《采紅》除咗肉之外就係好色同好粗皮, 睇咗佢呢本已經冇興趣睇佢其他小說

公爵府

lala229 發表於 19-2-9 18:20
睇咗《刺鯨》同埋《采紅》, 《刺鯨》幾好睇,啱啱download埋蟹總另一本《烈途》,另外嗰本《采紅》除咗肉 ...

《刺鯨》的確有d驚喜~
我暫時衹睇咗這碗粥兩本現言,《采紅》《扶藍》男主粗粗魯魯猥猥瑣瑣.....

男爵府

看了幾本小说都看不下去, 好像不计其庶, 庶得容易。

偶然發现坏妃晚晚的小说,都不错。

连看了两本

从庶女到后妃:妃子不善

情错深宫玉颜碎:代罪囚妃

我比较喜欢代罪囚妃。 这两本都是我喜欢的类型, 悬疑加爱情。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

everydaymom 發表於 19-2-11 11:39
看了幾本小说都看不下去, 好像不计其庶, 庶得容易。

偶然發现坏妃晚晚的小说,都不错。

謝謝分享

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

剛剛睇完藍家三少的 奸臣,唔同一般言情小說,中意權謀可以睇下,我覺得好正,女主係我睇過小說中謀略最勁。

公爵府

回覆樓主:

近呢兩個禮拜睇書睇得好慢, 因為小朋友放假 ,冇乜時間睇書, 開咗滄月本《鏡》, 總共有六冊,我睇緊第一冊啱啱一半左右, 我鍾意睇玄幻型故事,呢本好啱我口味~

男爵府

回覆 wyl 的帖子

刚看完韶光慢,好看。 谢谢推介。

公爵府

回覆樓主:

藍家三少《安東侯府》, 短篇文,男主囚禁女主阿爸,女主為救父被迫嫁男主,後來相愛,情節唔拖過程虐,男主為心愛之人犧牲女主,繼東宮後又一渣男...

珍珠宮

啱啱睇完希行的<药结同心>,穿越故事,但女主並沒有點石成金,平淡中見溫馨,都幾好睇!

公爵府

wyl 發表於 19-3-2 21:27
啱啱睇完希行的<药结同心>,穿越故事,但女主並沒有點石成金,平淡中見溫馨,都幾好睇! ...

《名門醫女》都唔錯。

wyl    發表於 19-3-3 08:34

公爵府

回覆樓主:

墨寶非寶《十二年故人戲》簡體版 3月中面世

別墅

everydaymom 發表於 19-2-22 07:14
回覆 wyl 的帖子

刚看完韶光慢,好看。 谢谢推介。

我都睇緊,阿女考試龜速中,慢慢品嘗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊