親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

PCCW2319 發表於 19-3-5 08:02
所以我都預左無哂d分, 重新起步

睇吓31/3後仲係咩級先,因之前佢到期冇降過級。

子爵府

yuyu.c 發表於 19-3-5 08:15
睇吓31/3後仲係咩級先,因之前佢到期冇降過級。

今日Happy Candy Day 有500糖送

子爵府

回覆 happykk 的帖子

請問糖果有無使用到期日?

子爵府

secyw 發表於 19-3-14 13:59

請問糖果有無使用到期日?

之前2年,唔知有冇改

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

happykk 發表於 19-3-14 13:14
今日Happy Candy Day 有500糖送

candy 係咪用嚟換分?因我見依家日日都有分送,都夠買野,所以冇再儲 candy 。

子爵府

yuyu.c 發表於 19-3-14 14:19
candy 係咪用嚟換分?因我見依家日日都有分送,都夠買野,所以冇再儲 candy 。
...

candy換$,1000换us$1,
不過有D品牌用唔到,
糖可keep2年,要用先好換$,換咗限期得30日

子爵府

Thanks!

子爵府

回覆樓主:

香港雪花秀有梅花系列sample拎,有興趣可以試吓啱唔啱用

http://sulwhasoohk-campaign.com.hk/bvserum?utm_source=gdn&utm_medium=gdn&utm_campaign=bvserum&utm_term=bvserum&gclid=EAIaIQobChMI6pDbnp6g4QIVjbyWCh1ecgJNEAEYASAAEgJdIfD_BwE

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

請問你地係咪做l.pot會員就可以儲分?

大宅

前年去韓國LOGIN過樂天綱上店之後無用過, 而家LOGIN 唔到, 請問知唔知有無電話可以打去問既呢? 因為只找到個電話係韓國手提號, 打去電話公司問過打0060去韓國手提要成$20.97/分鐘, 好貴

大宅

monchichi718 發表於 19-5-31 14:50
前年去韓國LOGIN過樂天綱上店之後無用過, 而家LOGIN 唔到, 請問知唔知有無電話可以打去問既呢? 因為只找到 ...

我都係賬戶問題,早幾日打去樂天深圳hotline,不過客服態度麻麻,而樂天仲有上海熱線選擇的,到最後我都係自己解決咗個問題!

大宅

freemanms 發表於 19-5-31 23:53
我都係賬戶問題,早幾日打去樂天深圳hotline,不過客服態度麻麻,而樂天仲有上海熱線選擇的,到最後我都係 ...

佢話我賬户休眠咗,但唔知點可以用得返,又唔可以開過

大宅

happykk 發表於 19-3-14 14:22

candy換$,1000换us$1,

請問明洞樂天duty free同online duty free是否一樣價錢
唔想入閘後拎咁多野

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

monchichi718 發表於 19-6-3 09:36
佢話我賬户休眠咗,但唔知點可以用得返,又唔可以開過

我聖誕節試過,寫電郵請客服開通

大宅

請問你們是否用美元或港幣結算?

大宅

我都想知係咪用美金付款最著數?如何轉做美金付款呢?

子爵府

freemanms 發表於 19-5-31 23:53
我都係賬戶問題,早幾日打去樂天深圳hotline,不過客服態度麻麻,而樂天仲有上海熱線選擇的,到最後我都係 ...

想問下點樣可以開番個休眠帳號呀?我再注冊又話吾得,用護照號碼搵返舊帳號再登入又話密碼吾正確,人都癲呀

複式洋房

EuniceMaMa 發表於 19-7-12 10:40
想問下點樣可以開番個休眠帳號呀?我再注冊又話吾得,用護照號碼搵返舊帳號再登入又話密碼吾正確,人都癲 ...

我都系咁, 你寫電郵俾客服,好快覆你。不過我最後用左新世界買, 仲平過樂天。

尊敬的顾客,您好! 首先非常感谢使用乐天网上免税店。 很高兴为您解答您的疑惑。 后台核实到以前通过L.POINT通用会员注册过账号并且绑定了护照信息,因长时间未使用现成为休眠账号了。可以通过以下信息尝试找回密码形式解绑休眠账号使用的,请您稍后尝试一下。

如果您还有任何的疑问或问题,请随时与我们联系。 让顾客亭受到最安全,便捷,放心的网上免税购物,一直是我们努力的目标。 感谢您的支持,祝您度过愉快的一天。 上海客服热线:021-80245867 深圳客服热线:0755-61811018 韩国客服热线:1688-3555(中国语) 客服中心营业时间:每日早10:00~晚19:00(韩国时间)

大宅

回覆 hippolu 的帖子

Hello !, 請問新世界有冇每天LOG IN 儲分果D= $$, 有冇限期?我見有D LOTTE平D, 又有D新世界平D ? Thanks !

男爵府

請問如果拎貨後,裝得太多膠袋,可以即時拆包裝放入手提行李嗎?

首頁

尾頁

跳至