親子旅遊

跳至

首頁
12345...94

尾頁

大宅

引用:而且我自己覺得, 去online duty free 買d

原帖由 roger0202 於 15-09-04 發表
而且我自己覺得, 去online duty free 買d 係貴既skincare 比較抵, 我買雪花秀既first care serum, 香港 ...
我想問...个apps whoo 同雪花秀都話唔可以用coupon...你点令到d价錢再平d架?

大宅

2018復活節勳章

增長智識!

大宅

回覆 dakabb 的帖子

其實用來做折扣個d 叫績分金錢, 唔係coupon 呀, 所以佢話唔可以用優惠卷, 你可以唔洗理佢。。。 慢慢試吓呀, 唔明再問我

大宅

roger0202 發表於 15-9-4 17:33
回覆 Ke_man 的帖子

我之前買whoo toner&lotion set 個陣, 佢都有話買會送多套3枝既sample, 張單都無打 ...

many thanks for your info.....

侯爵府

roger0202 發表於 15-9-3 20:45
去韓國好多次, 今次先發現, 原來係網上免稅店買野, 平過去舖好多。 分享下今次既戰利品先。。。 1 clari ...
最重要係唔單止韓國品牌平,我發覺GA,CLE DE PEAU,HR,DIOR都平,CDP仲要平過日本買。

男爵府

回覆:網上免稅店瘋狂購物

一切都是最好的安排

大宅

回覆 KAY+2 的帖子

複式洋房

我坐hkexpress佢手提行李只可一個和7kg,咁咪上唔到機囉

大宅

引用:回覆 dakabb 的帖子其實用來做折扣個d 叫績

原帖由 roger0202 於 15-09-04 發表
回覆 dakabb 的帖子

其實用來做折扣個d 叫績分金錢, 唔係coupon 呀, 所以佢話唔可以用優惠卷, 你可以唔 ...
thanks

大宅

回覆:roger0202 的帖子

多謝指教,唔怪得,未真正買所以扣唔到D分

大宅

想請教,樂天網上購物用visa有額外折扣嗎?我想買的東西在網上買平過duty free shop買少少,但用visa就有15%off,就似乎再抵啲。

大宅

回覆 bakuromi 的帖子

Sorry 我唔太清楚hk express 行李係點計, 但我坐cx, 我一個hand carry 喼, 再加5袋野, 都ok, 因為已經係過晒海關先取貨。 或者你打去airline 問下呀。

大宅

回覆 bbbmom 的帖子

網上用visa買係無discount 嫁, 你如果係比較價錢, 一定要試吓放去購物車試買, 扣左績分金錢睇到最後價錢先再同shop 比較。 我計過, 網上最多有d 可以有68折。。。

子爵府

大宅

好清楚,多謝回覆。

大宅

請問排隊拎嘢耐嗎?多強國人打尖嗎?我下下星期出發,打算買Belif

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:請問排隊拎嘢耐嗎?多強國人打尖嗎?我下下

原帖由 lazybees 於 15-09-05 發表
請問排隊拎嘢耐嗎?多強國人打尖嗎?我下下星期出發,打算買Belif
冇得打尖,過你passport會出張no.飛你攞。

大宅

回覆:yuyu.c 的帖子

請問大約等幾耐?我要預計提早幾多到機場退稅同拎嘢

Thanks

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:請問大約等幾耐?我要預計提早幾多到機場退

原帖由 lazybees 於 15-09-05 發表
請問大約等幾耐?我要預計提早幾多到機場退稅同拎嘢

Thanks
好快,我上次10分鐘內攞到。

大宅