自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

減齡達人勳章

百老x做緊特價$47xx,見佢冷凍室(下層冰格)都幾大,有成98L,唔知呢個牌子好唔好用,可比d意見嗎

http://www.samsung.com/hk/consum ... door/RB29FERNCWW/SH

男爵府

回覆:有冇jm用緊呢款三星雪櫃?

我網上鋪買另1款都係3千幾

珊瑚宮

我想買呢隻

大宅

引用:百老x做緊特價$47xx,見佢冷凍室(下層冰格)

原帖由 oilaioilai 於 15-09-12 發表
百老x做緊特價$47xx,見佢冷凍室(下層冰格)都幾大,有成98L,唔知呢個牌子好唔好用,可比d意見嗎

...
外形間隔同我果個好似,不過我係西門子

子爵府

減齡達人勳章

kiki珊 發表於 15-9-12 14:25
我網上鋪買另1款都係3千幾
咁平,咩型号?你覺得呢嗰牌子好唔好用?夠凍嗎?可否比網舖資料或pm我, thx

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我用緊samsung RL55TTE 已一年,
夠凍內格實用。

子爵府

減齡達人勳章

回覆 Happyhappylive 的帖子

有地方嘅話我都想買大大部,成個衣櫃咁,可以比我放多d嘢

子爵府

減齡達人勳章

回覆 wawa246 的帖子

請問間格實用嗎?我貪佢下面冰格夠大

子爵府

減齡達人勳章

回覆 angelfan07 的帖子

.........我都係貪佢下面冰格夠大,相比其他牌子大d容量

大宅

引用:回覆+wawa246+的帖子請問間格實用嗎?我貪

回覆 wawa246 的帖子

請問間格實用嗎?我貪佢下面冰格夠大
我超級喜歡,分好擺煲湯料/雪糕/凍肉,好整齊,大容量

男爵府

引用:Quote:kiki珊 發表於 15-9-12 14:25 我網上

咁平,咩型号?你覺得呢嗰牌子好唔好用?夠凍嗎?可否比網舖資料或pm我, thx ...
夠凍夠大,網上店屯門區自己搵好易

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

想問下...意見...

睇中SAMSUNG 一款個害量同日立一款日本造GE 差不多, 但價錢就平一半...理論上當然平GE會好吸引,,, 但一直用開日本造GE 都用上1X年都未壞, 好耐用.....當3* 都用到5年... 你地會點選??

要耐用定5年就要換/整??
Stay Hungry , stay foolish !!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

子爵府

引用:想問下...意見...睇中SAMSUNG 一款個害量同

原帖由 hinhin_ma 於 15-09-12 發表
想問下...意見...

睇中SAMSUNG 一款個害量同日立一款日本造GE 差不多, 但價錢就平一半...理論上當然平GE ...
我個三星用左4年都仲好好。係嚴佢細左d想換左佢

http://uccfs.paran.com/PUD/co/conut1004/IMG/20110227/1298810488_201102272141582684200601_0.jpg

複式洋房

唔好買三星雪櫃, 個雪櫃成萬幾蚊, 未夠三年壞第一次 (未過保養好彩), 之後第四年壞一次 (已過保養), 依家第五年仲打埋柴. 我打去投訴, 佢地堅稱未打柴, 仲可以拎返廠大修, 費用 4千至5千, 維修後有一個月保用, 如果你覺得唔合理, 就你自已決定仲送唔送修, 總知唔係佢地問題 ! 職員態度極劣 !

三星雪櫃既維修服務好得人驚, 每次都係落左ORDER 3 日先到, 雪櫃D 野可以唔洗要

複式洋房

上網都見好多話samsung 雪櫃唔得
我諗都係買返日立穩陣D
見過鬼怕黑

大宅

引用:Quote:原帖由+oilaioilai+於+15-09-12+發表

原帖由 wawa246 於 15-09-12 發表
外形間隔同我果個好似,不過我係西門子
請問你用西門子邊款? 我睇過西門子 ,佢嘅層板好似好容易拉到出黎, 怕唔怕唔穩陣?我用開日立三門, 裝修想轉新, 但西門子好似型仔啲

子爵府

我部samsung雪櫃係上代, 已用左差不多10年, 搬過兩次, 都仲夠凍, 空間又大!

只係有一次因為我屋村突然停電, 好多戶既家電都壞左, 我冷氣機同samsung雪櫃壤左先要整, 都係幾年前既事, 而家仲用緊!

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

hinhin_ma 發表於 15-9-12 22:10
想問下...意見...

睇中SAMSUNG 一款個害量同日立一款日本造GE 差不多, 但價錢就平一半...理論上當然平GE ...
3 星雪櫃我用咗17年喎

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

三星幾好用, 我用緊嗰部已經十一年, 未壞過, 仲非常夠凍!!

首頁

尾頁

跳至