網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我8月17號係淘寶買咗個聲稱韓國既兒童鋼琴,20號送到嚟香港仲要自己去順豐提貨(成十幾二十公斤),返到屋企一砌....成個琴歪既,啲接駁口合唔埋,即同賣家講...原先死都話冇問題想唔換....最終連聲都冇佢先肯再寄過另一個琴頭比我....

之後玩咗十幾日...我個女放咗個彈彈玻係個琴隔離一陣....個琴竟然甩油....成個波同我個女隻手都係.....佢仲死都話係我個波另到佢個到甩油喎....我個波玩咗咁耐,日日撞嚟撞去又唔見我其他傢俬玩具甩油?個波係我老公去芬蘭做嘢既時候買,點都信歐洲嘢安全過佢中國嘢啦,而且冇見到佢有任何國際認可既檢測證明佢合符安全囉.....仲想用$100叫我刪除佢個負評,我先唔會為咗一百蚊害其他細佬囉...

佢依家連間鋪同產品都下咗架,大家千其唔好買呀,好危險,小朋友食咗都唔知點算.....

大宅

畀面勳章

回覆:媽媽們千其唔好係淘寶買所謂出口韓國既Renopia兒童鋼琴呀!

2.

大宅

畀面勳章

回覆:媽媽們千其唔好係淘寶買所謂出口韓國既Renopia兒童鋼琴呀!

3.

大宅

畀面勳章

4.

大宅

畀面勳章

https://bbs.taobao.com/catalog/thread/154501-318640509.htm

禁止訪問

回覆:nggalaxy 的帖子

大宅

回覆:nggalaxy 的帖子

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

spunkielam 發表於 15-9-12 23:38
我2⃣️月份先係其他賣家度淘咗個!質量&音質超好!同韓國賣嘅一樣!但冇你買得咁平!我買果時$780人仔! ...
你好,請問你買嗰個係49鍵定61鍵呢?樓主嗰個係49鍵另外,請問你嚮邊個賣家度買呢?
謝謝!

禁止訪問

回覆:Zebrafish 的帖子

禁止訪問

回覆:spunkielam 的帖子

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

spunkielam 發表於 15-9-14 15:17
淘宝商品:renopia标准61键木质儿童钢琴出口台式宝宝电子钢琴启蒙生日礼物 http://b.mashort.cn/S.Z2A9sb?sm ...
謝謝你!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至