網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我的淘寶已用多年,今日登入話我密碼不正確,試左幾次都唔得,佢再寫話我 曾經在90日內更改過密碼,但我沒有改過

而家可以點做呀? 我試過reset 佢話send sms驗證碼但上面 顯示send 去一個大陸號碼都不是我的

我用開信用咭俾錢的好擔心,點可以reset 及而家點做好?? thanks

大宅

回覆:淘寶密碼~急急急 thanks

我同你情況一樣應該係被人hack左呀…我連支付寶都入唔到!又係呢幾日發生,而家都唔知點算

公爵府

畀面勳章

引用:我的淘寶已用多年,今日登入話我密碼不正確,

原帖由 Bi1904 於 15-09-17 發表
我的淘寶已用多年,今日登入話我密碼不正確,試左幾次都唔得,佢再寫話我 曾經在90日內更改過密碼,但我沒有改 ...
呢個情況,打上淘寶香港客服可處理。

btw,我被人改左三次電話/密碼
淘寶方面建議我凍結開個個新

子爵府

引用:我的淘寶已用多年,今日登入話我密碼不正確,

原帖由 Bi1904 於 15-09-17 發表
我的淘寶已用多年,今日登入話我密碼不正確,試左幾次都唔得,佢再寫話我 曾經在90日內更改過密碼,但我沒有改 ...
我都係

大宅

我同你情況一樣

子爵府

我都係呀點搞好呀

男爵府

Me too. They advise me to open new accounts.

子爵府

引用:Me+too.+They+advise+me+to+open+new+accou

原帖由 Tokugawa 於 15-10-06 發表
Me too. They advise me to open new accounts.
咁多人中招嘅啱啱打上去凍結acc

複式洋房

回覆樓主:

我都係。。。琴日改左密碼,今朝都入到,依家就唔得,

男爵府

Bi1904 發表於 15-9-17 12:32
我都係,可能香港account比人hack晒,我都係用開creditcard.

立即打去cut card. 我有日出左街有email黎話成功改電郵地址,又收到sms話我成功改電話,
頂,cut card 有d autopayment 要改過,

別墅

打左去淘寶香港check完話俾人hack 左,諗左好耐咁多年都無事,會唔會關手機大陸apps事哩,我好似裝左clean master 之後俾人hack
你地手機有無哩個apps or other 大陸apps?

首頁

尾頁

跳至