親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

明洞住過幾次,想試吓住弘,梨呢邊,最好就地點方便,近地鐵站,有機場巴士,因為有幾個小朋友同行,行得攰,都可以上酒店休息吓

複式洋房

回覆:有無弘大,梨大嗰區嘅酒店介紹

過二日住梨大ever8,到時再返嚟報告吓

男爵府

畀面勳章

好!麻煩晒

大宅

我都想知,thanks

男爵府

都好乾淨同安全,附近好多店舖好方便。
只係搭車有行李時唔係咁方便,因條路有少少唔平。
每日錫寶貝多一些.一齊努力為將來!

大宅

回覆 purplehouse 的帖子

雖然我見你係搵酒店, 但我想分享吓我上次去住colors in seoul 民宿, 係梨大地鐵站3分鐘路程。 我地4個人住間係connection rooms 來嫁, 價錢好抵, 900 一晚。 仲有早餐添。 房好乾淨, 係細左dd. 而且d 女仔係台灣人, 服務好好, 我第1晚係坐凌晨機, 去到8點, 打算放低行李就去汗蒸幕休息, 但佢地話間房前一晚無人租, 所以提早比我地check in 休息, 唔洗等到3點。

男爵府

roger0202 發表於 15-9-21 07:57

雖然我見你係搵酒店, 但我想分享吓我上次去住colors in seoul 民宿, 係梨大地 ...
請問民宿ok嗎? 2大2小唔知coulorinseoul 還是住ever 8 apartment 較方便? 可否給予意見, 謝謝
;-)

大宅

回覆 iris0703 的帖子

我無住過ever 8呀, 所以比較唔到, sorry

禁止訪問

大宅

回覆:roger0202 的帖子

Hi, 你好!請問你住梨大新館or舊館?有connection room 咁好?可以比個website 比我看看嗎?謝謝

大宅

回覆 shirleymc 的帖子

我新舊館都住過呀, 但依家舊館無左啦, 2間館比較係新館房間比較細, 你可以去佢地facebook 睇下呀

男爵府

畀面勳章

引用:回覆 purplehouse 的帖子雖然我見你係搵酒

原帖由 roger0202 於 15-09-21 發表

雖然我見你係搵酒店, 但我想分享吓我上次去住colors in seoul 民宿, 係梨大地 ...
我都想試吓住民宿,但今次同行有幾個小朋友,我c6話住酒店穩陣啲,有24小時服務

大宅

回覆:bakuromi 的帖子

Hi, 請問你住完Ever8未呀?有冇comments 呀?Thanks

男爵府

EVER 8舊年住過, 乾淨整潔, 我哋住TWINS, 夠開喼, 又有小廚房,大雪櫃...可以買定啤酒食炸雞...都係行5-7分鐘就到車站, 都方便, 樓下又多街行,再揀都住呢間

男爵府

想問下even8 3人房,單人床係咪好細?

複式洋房

我中午book咗1单人+1双人床(見這房面積平方大過3人单床,所以訂這款)(2016復活節)呀! 見有機埸巴士和交通、購物方便!

機埸巴士 (first)
to airport 05:00
to seoul 05:30

(last)
to airport 21:00
to Seoul 23:300

間隔15mins一班
W10,000

別墅

引用:回覆+purplehouse+的帖子雖然我見你係搵酒

原帖由 roger0202 於 15-09-21 發表

我都住過colors in ....弘大站2號出口一上就係民宿橦大厦,就樓下已經有間shoopen,有排行啲職員真係好好、因為搭廉航,shopping到爆喼,你pak好一箱野,佢幫我哋ems返香港好貼心(讚)

複式洋房

有小朋友就唔太建議住ever 8, 近佢個地鐵站出口要行樓梯㗎

侯爵府

引用:明洞住過幾次,想試吓住弘,梨呢邊,最好就

原帖由 purplehouse 於 15-09-19 發表
明洞住過幾次,想試吓住弘,梨呢邊,最好就地點方便,近地鐵站,有機場巴士,因為有幾個小朋友同行,行得攰 ...
明洞住方便嗎?

大宅

請問 ever 8 有沒有乾衣機,還是要自己晾乾衣服?

首頁

尾頁

跳至