懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日18週揾左楊醫生照結構,甘既價錢仲有好好既服務同解釋真係好好,成十幾張2d,1張4d, 值得一讚。 照左20分鍾有多,樣樣都睇清楚解釋清楚,各位jm們真係可以諗下揾佢照結構。

大宅

畀面勳章

回覆:楊添榮醫生

請問係邊?幾錢?要提前幾多預約?

複式洋房

引用:我今日18週揾左楊醫生照結構,甘既價錢仲有

原帖由 cecicheungwong 於 15-09-30 發表
我今日18週揾左楊醫生照結構,甘既價錢仲有好好既服務同解釋真係好好,成十幾張2d,1張4d, 值得一讚。 照左2 ...
我都係搵楊醫生照結構,楊醫生勁nice,好好笑容,仲好詳細

子爵府

我都準備搵佢照結構,3/10

大宅

今日剛約咗下個月,聽講好好,同埋唔貴。

別墅

尋日照完 楊醫生超好 照左成半粒鐘 每樣都講得好清楚!仲有成3張4d 因為我老世唔肯露全相醫生都係噤笑

複式洋房

回覆:cecicheungwong 的帖子

請問普通照超聲波有無一張相比返?

複式洋房

我想問下你地係咪一向都睇開楊醫生架?我淨係搵佢照結構,一入到去佢就話佢呢個其實唔係正式好似出面既專業照結構,只係普通既照聲波,仲問我點解唔去返自己睇開既婦科醫生照;不過佢就話只要佢部機見到既佢都會講~佢全個過程都好好,照左都有20分鐘,都好詳細,仲有2張4d相俾我。但佢一開始咁講,我始終有啲唔知點咁。諗緊係咪要照多一次結構。

大宅

佢收左我1200照結構,佢勁詳細,每照一個位都影一張相,姑娘會話你知幾時照

大宅

引用:我想問下你地係咪一向都睇開楊醫生架?我淨

原帖由 CKBB2015 於 15-10-01 發表
我想問下你地係咪一向都睇開楊醫生架?我淨係搵佢照結構,一入到去佢就話佢呢個其實唔係正式好似出面既專業 ...
我5係架,淨係揾佢做結構乍

首頁

尾頁

跳至