自由講場

跳至

首頁
34567...14

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆:十二萬你都借唔到比個呀哥??

其實今次咪叫老公睇清楚咩人\'家人\', 如果佢地當你地家人,點解冇理你地感受?儍女,唔使喊你冇錯,快啲搬走,以後剩係比自己份家用就算,其他唔好理

同老公講,個女細都要為個女著想,呀哥係無底深淵,除非你地係千萬富翁,否則永遠都攪唔惦,因佢知道一定有人幇佢還,同你奶奶講,唔使幫你個死人仔還錢,唔好話12萬,22萬都有,而家一毫子都冇

侯爵府

回覆:cream090909 的帖子

賭債係無底深淵,唔值得幫,你地唔好再幫佢,由得你99自己攪掂佢個寶貝仔

公爵府

+4熱血勳章

每個人辛勞所得的血汗錢點解要比其他人使? 總之一個仙都唔好再比佢! 人人都有困難, 點解自己唔解決仲貪得無厭問人攞????

呢D不知所謂的家人同街外人無分別, 唔好心軟要拒絕, 到時要斷絕關係又好、出言恐嚇又好, 記得要企硬! 否則後患無窮!!!! 到時無人會可憐你地! 大不了唔見面一排, 之後先算!!!!

假如比佢地知道你地有個少少錢剩都唔比佢又如何? 難道佢會迫你地賣身瞓街兼交出提款機密碼咩?????? 長貧難顧, 只會講說話留難他人, 你地無錢又唔見佢幫手? 自己賺的當然可以決定點用啦, 唔使其他人操心!

何況你兩夫婦已經做左好多, 乜都夠啦! 唔好傷心, 加油呀!!!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:十二萬你都借唔到比個呀哥

即刻咁答吖嘛, 係呀 彼你哋窄乾窄淨拉 乜都冇拉 以後都5好搵我拉

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

堅決唔比

如果有12萬即走,以後只比適當家用,話之佢地賣樓訓街

公爵府

= =痴線12萬就冇120蚊啦- -

水晶宮

妳99咁似梅媽

大宅

慈母多敗兒,你同你先生趁機走到人啦!否則以後有排你喊

子爵府

引用:我真係好嬲好想喊,仲想點

原帖由 cream090909 於 15-10-09 發表
我真係好嬲好想喊,仲想點??自62走後c6獨自供好層樓比埋二哥份家用,仲要一直幫二哥填數,你叫佢除名,因為 ...
佢冇錢好心唔好學人去旅行,佢有錢旅行咁應該都有錢去幫自己個垃圾2仔

幾時先上到車.....

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

走喇, 唔抵幫, 唔好俾佢拖累埋自己.

珊瑚宮

BK Milk勳章

回覆:十二萬你都借唔到比個呀哥??

你99真係痴痴地,12萬呀,12蚊呀

樓主,同c6傾下即走,家用唔再俾,層樓亦都唔好供,佢當你地係提款機咋

侯爵府

我的育兒心得勳章

引用:我想問樓主,你c6層樓有無除名呀??!

原帖由 amy_loveshop 於 15-10-09 發表
我想問樓主,你c6層樓有無除名呀??!
結婚前三年二伯申請左破產,跟手又去左澳門賭同借,c6就一直幫佢還錢,當時仲供緊樓,供滿幾個月,99要求c6除名!

子爵府

99同二哥都唔當你C6係親人,似係提款機同水魚多啲!
咪再幫賭仔還債,啲賭仔唔受教訓都唔會改。

決絕一點搬走,斷關係!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

引用:Quote:原帖由+amy_loveshop+於+15-10-09+發

結婚前三年二伯申請左破產,跟手又去左澳門賭同借,c6就一直幫佢還錢,當時仲供緊樓,供滿幾個月,99要求c6 ...
名唔好除,錢亦唔好借。
你仲要儲錢搬走㗎,大喇喇12萬呀,唔會一時3刻即刻儲到。
不過最緊要今晚係娘家講掂老公先返屋企,加油!

公爵府

一定走, 長貧難顧。 一萬台灣吾少。。二哥都成人。 可以點幫。。。又幫得幾多

子爵府

引用:我真係好嬲好想喊,仲想點

我真係好嬲好想喊,仲想點??自62走後c6獨自供好層樓比埋二哥份家用,仲要一直幫二哥填數,你叫佢除名,因為 ...
睇到我眼濕濕

鄧你c6慘,心痛有個唔爭氣既呀哥,心痛有個咁對自己既呀媽!

可以立刻搬走嗎?返你媽咪屋企得唔得?

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 cream090909 的帖子

兄弟無得擇....但你和你C6絕對有得擇自己的人生...你99一哭二鬧三上吊都係咁話...做細佬嘅已經幫到儘...對不起"NO"點都唔會再幫

大宅

BK Milk勳章

除名果度唔係好明~ 供滿之後除名? 咩棲? 邊個名呀??

不過, 我覺得你地最應該做既係.... 同你99一刀兩斷!! 佢只當你C6係提款機, 有當佢係仔咩? 個女仲細, 唔駛養呀? 痴痴地架~!! 你地已經幫左咁多, 俾條毛佢就得!!

男爵府

你問下99, 樓係我老公供既, 你個大仔一個崩都冇出過, 憑乜叫我老公除名? 我地而家未趕你地走已經算好, 再嘈既話, 你就攬住個大仔, 鋪定後路吧啦, 相信佢地唔敢再出聲

首頁
34567...14

尾頁

跳至