自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

emirates 我覺得幾好, 試過搭去LONDON, 準時, 座位闊落, 餐飲係我搭過咁多間最好

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:我坐過阿聯酋既A380,d位係ok舒服的,同埋d

原帖由 wingtam91 於 15-10-14 發表
我坐過阿聯酋既A380,d位係ok舒服的,同埋d空姐ok靚的!

水晶宮

引用:我坐過阿聯酋既A380,d位係ok舒服的,同埋d

原帖由 wingtam91 於 15-10-14 發表
我坐過阿聯酋既A380,d位係ok舒服的,同埋d空姐ok靚的!
我都剛坐過阿聯酋A380。 同意, 坐位都算闊落。 而且我係杜拜轉機,有張 meal voucher。可以係杜拜機場等轉機時, 係指定某d食店換餐。相片係3人份量。每人1杯食品,1份三文治或其他指定食品,1包薯片。我喜歡A380可以係機內電視睇到自己架機起飛及降落。

天空之城, 快樂之地

禁止訪問

男爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Emirates坐過幾次A380去London/Birmingham, 好穩定, 冇delay, 食物都唔錯

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:請問呢兩間好嗎?

原帖由 crystallotus 於 15-10-14 發表
請問呢兩間好嗎?
阿聯油...ok.ka

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+oil1220+於+15-10-14+發表你

原帖由 crystallotus 於 15-10-14 發表
thx, direct只是貴一千,同埋要帶住個5歲。
如揀轉機,其中有一程已經要坐14hr
帶住細路就直航啦,AA服務心中已有數,冇期望,但最少安全又快算了。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:有jm坐過阿聯酋/美國航空嗎?

阿聯酋ㄧ定無恐襲~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

別墅

EK好過AA好多,包括食物、服務、座位舒適度

伯爵府

鐘意坐EK, a380舒服,d野好食,座位好寬落,空姐都好笑容

子爵府

Ek 坐過幾次,一流

水晶宮

老公剛坐完AA, service同食物唔得

珍珠宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 小華子 於 15-10-14 發表杜拜

原帖由 我愛Corina 於 15-10-14 發表
得半個鐘?印象中好似唔止,但我對上係3月用。
8月都有轉機,不過香港delay,所以轉機勁趕,無時間wifi...
杜拜機場最差就係wifi

別墅

AA,坐過domestic,坐到發晒火,淨係check in寄行李已經想死。

別墅

AA,坐過domestic,坐到發晒火,淨係check in寄行李已經想死。

別墅

公爵府

引用:果個半鐘wifi+session+完咗之後可以再連過,

原帖由 JKCMAMA 於 15-10-14 發表
果個半鐘wifi session 完咗之後可以再連過,我今年6月尾7月頭試過冇問題
唔得呀,佢已經唔俾我上,隔左2個鐘都係咁,嗰刻真係企左喺度,望住啲人望足4個半鐘

首頁

尾頁

跳至