親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

大家覺得呢兩個樂園邊個比較值得去呢?如果—日去晒兩度又趕得切嗎?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:Angry bird vs Hello Kitty Land

剛玩咗angry bird,我家男孩5,8,9……玩咗3個鐘,如小孩活潑好動好啱玩。

男爵府

畀面勳章

回覆:CreamyWen 的帖子

請問知否兩個樂園近嗎?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:Angry bird vs Hello Kitty Land

我全男班,冇去hkl...記憶中hkl近legoland,而legoland去angry bird車程20mins

chilongma    發表於 15-10-27 10:24

子爵府

引用:大家覺得呢兩個樂園邊個比較值得去呢?如果

原帖由 chilongma 於 15-10-21 發表
大家覺得呢兩個樂園邊個比較值得去呢?如果—日去晒兩度又趕得切嗎?
小朋友幾多歳?如果有反七,八歳以上Angry Bird 合適啲!其實Kitty Land 只有一個類似咖啡杯,係Thomas 比較多嘢玩,似黃埔的冒險樂園!

男爵府

畀面勳章

回覆 Pekkle_bon 的帖子

2個8歲嘅男仔,但我仔話想睇PINGU

子爵府

引用:回覆+Pekkle_bon+的帖子2個8歲嘅男仔,但我

原帖由 chilongma 於 15-10-27 發表
回覆 Pekkle_bon 的帖子

2個8歲嘅男仔,但我仔話想睇PINGU
Angry Bird 合適啲

複式洋房

如兩個樂園都想去,一日去哂兩個都夠時間,我那次一日去哂Hello kitty. Big club 同 angry bird.

大宅

回覆:chilongma 的帖子

kittyland唔使去,反而thomas果個要去,小朋友玩到顛

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

引用:kittyland唔使去,反而thomas果個要去,小

原帖由 gg33 於 15-10-27 發表
kittyland唔使去,反而thomas果個要去,小朋友玩到顛
請問thomas 嗰個即係乜?有網址嗎?thx

大宅

回覆:zoesychan 的帖子

即係Little Big Club

http://www.playtime.com.my/little-big-club

大宅

問買點買飛最平?是否有旅遊巴由新加坡車去legoland

大宅

回覆:mrsir 的帖子

在flyer 果邊有,要上網訂票,

https://www.wtstravel.com.sg/

大宅

回覆:mrsir 的帖子

留意佢個網,間中有平飛,如你住ksl hotel, 出面個車仔檔買飛都有優惠

首頁

尾頁

跳至