自由講場

跳至

首頁
12345...27

尾頁

複式洋房

請小心依個人!
Whxtsxxp名係- 湯姆貓
電話no.係- 6039 1xxx
Bk名係 - Maxxy0xxx
我係2016年4月媽媽gp.嘅人,我地開左個whxtsxxpgp近3個月,最近有一個聲稱自己懷有龍鳳胎嘅媽媽加入我地《即係湯姆貓》,佢亦聲稱自己已有一個女女,只有6個月大,懷有龍鳳胎係意外,每日佢就不停講到自己好慘,唔係話奶奶對佢唔好,就係佢老公對佢唔好,再唔係就係跌倒撞親入醫院,佢講嘅嘢亦好火爆,我地初初都覺得佢係因為懷孕加上壓力太大,所以令情緒咁唔穩定,我地每日就不斷不斷氹佢開解佢,依個媽媽係個gp嘅活躍程度相當高,我地依個媽媽gp有時都會講下啲有味笑話講下笑下,依個媽媽每次講親都會加入一齊講…尋日《2015年10月19日》佢情緒超級不穩定,首先朝早就因為老公睇漏左眼放左舊紙巾落洗衣機同啲衫一齊洗而同我地鬧爆個老公,我地不停叫佢冷靜,因為佢真係過火得好緊要,我地都好擔心佢情緒咁激動會對佢同bbs都有影響,因為佢同我地提過佢有高血壓,佢話覺得第一胎都係因為俾奶奶激到高血壓而要緊急開刀生b…隔左一陣佢就突然同我地講佢去左威院睇急症,話自己流到成塊m巾都係血,《然後佢就開始講啲嘢愈來愈令我地懷疑》,佢話見完醫生唔洗入院,但佢係一直non-stop同我地傾緊,我地就叫佢快啲搭的士返屋企休息,佢同我地講話已經等緊的士,點知轉過頭同我地講話要入院仲已經上埋病房《下?》,我地問佢咩事,上咩病房?佢話醫生話佢宮頸好似有問題,又話無啦啦check埋個肺《下?》之後話醫生叫佢上內科,但佢又話入到病房先知原來自己係產前房《依段期間佢係真係無停過係個gp講嘢》,之後佢又因為個老公唔清楚執乜嘢去醫院而發火,又話要等個老公買嘢俾佢食,又無啦啦多左個契媽拎粥餵佢食《當時心諗,算啦~關我咩事,費是追問》,之後我地係個gp到講左幾句有味笑話,初初依個媽媽仲一齊講一齊笑,講講下仲話停左流血,我地就話心情放鬆啲就好喇,講多2句佢就話自己要退gp,話我地成日講啲有味嘢《但我地真係唔係成日講,係間中先爆幾句》,咁我地都無謂搞到佢要退gp,我地就應承佢以後都唔再講,只會講番有關懷孕同bb嘅嘢,我地不停氹佢,點知佢變本加厲,仲話我地想佢無左對孖b,話我地搞到佢想落仔,我地成班媽媽真係聽到火都泥埋,大家都係媽媽,點解講到我地咁呢?叫佢退gp但佢又話自己唔捨得退,唔好迫佢退,於是乎我地班媽媽就另外再開多個gp,亦都新加左一位都係孖b仔嘅媽媽,依位媽媽係另外其他gp識湯姆貓,另外依位媽媽仲分享俾我地睇佢嘅孖仔超聲波相,另外我地亦有傾依位湯姆貓媽媽好多令人懷疑嘅嘢,因為試過有次佢話入左威院急症等睇醫生,但同時間亦有另一位媽媽都係威院急症睇緊睇醫生,但完全見唔到依位湯姆貓,我地就猜測佢根本就無入醫院,但更恐怖嘅事出現…我地開始發覺佢sd俾我地嘅相係假嘅,講嘅嘢亦可能全部都係假…
今日我地就係舊gp到同佢傾計,問下佢係咪真係入左院,陀孖b流左一塊m巾血,又話自己哮喘好犀利竟然今朝一早可以出院《其實佢尋日都一直同我地預告自己會出院》…我地搵到佢係baby kingdom嘅acc,發覺佢講嘅嘢比起我地講更18禁,另外佢仲私底下搵其中一啲媽媽講超級18禁嘅嘢,直情係講過程,我地班媽媽就更加嬲,我地係個gp都係間中講幾句有味笑話笑下姐,點解你自己直情講makelove嘅過程出泥就無問題? 於是係gp到大家同佢嘈起上泥,問佢到底係咪真係有左?真係入左院?講嘅嘢都係真?佢堅稱自己無,之後佢突然sd左張超聲波相出泥,話係自己對龍鳳胎《嘩~見到張相果下大家都真係好驚依個人!》事關佢竟然sd左我地隔離gp個孖仔張超聲波相話係佢對龍鳳胎,點解我地咁肯定唔係孖仔媽媽講大話,因為張超聲波清楚睇到2個b都係仔而唔係龍鳳!
依一刻我地大家都好驚訝,就話依張明明係孖仔媽嘅相,點解會係變左你對龍鳳胎?依個moment佢自己Quit晒所有4月嘅媽媽gp…
希望大家真係小心啲依個人,因為事後我地知道佢係其他gp都做左主角,亦發生緊相同嘅事,一大班媽媽約佢出泥佢係唔會出,不斷推3推4,又話去邊要問契媽,但佢會私下搵媽媽係咁約人單獨搵佢,出post係想提醒大家真係要小心依個人,佢根本係無懷孕,有另外同佢傾過耐啲計嘅媽媽話佢有次自己講曾經8個月小產左,唔知係咪因為咁精神有啲問題,亦有人話佢入左好多個月份嘅媽媽gp,再三提醒希望大家小心唔好單獨應佢約,我地有cap低晒所有whxtsaxx嘅對話,有需要嘅可以公開晒出泥俾大家睇~

有媽媽懷疑此人就係當年史迪仔
亦有媽媽懷疑係當年震撼bk大新聞既主角

但無論係邊個都好 請大家提醒一下身邊既媽媽們/請分享出去 免得再有其他受害者

謝謝

melomame    發表於 15-11-3 23:37
Jolin_Yuen    發表於 15-10-27 14:11
DoDoSo    發表於 15-10-26 22:46
maggiecykwong    發表於 15-10-26 22:19
ccw2014    發表於 15-10-22 18:16
kittychung122    發表於 15-10-22 14:38
butterfly22    發表於 15-10-22 12:04
stepchk    發表於 15-10-22 11:30
eibe0316    發表於 15-10-22 11:05
la_source    發表於 15-10-22 09:48
車仔人    發表於 15-10-22 07:31
小肥肥七號    發表於 15-10-22 00:21

男爵府

引用:請小心依個人!Whxtsxxp名係- 湯姆貓電話no.

原帖由 siuka0v0 於 15-10-21 發表
請小心依個人!

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

男爵府

回覆:媽媽們提高警覺!扮大肚入gp

小心d好

子爵府

回覆:siuka0v0 的帖子

幫推。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Bk名係 - Maxxy0xxx 唔係掛

侯爵府

陪月勳章

男爵府

男爵府

BK Milk勳章

各位小心
幫推

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

哇.....好驚呀,個心好寒

男爵府

引用:Bk名係 - Maxxy0xxx 唔係掛

原帖由 ttjl7 於 15-10-21 發表
Bk名係 - Maxxy0xxx 唔係掛
佢有多個bk acc…俾我地踢爆後whatsapp亦轉左icon同名

tsung    發表於 15-10-22 16:39

別墅

引用:請小心依個人!Whxtsxxp名係- 湯姆貓電話no.

請小心依個人!
幫推,這人應該精神有嚴重問題! 各位媽媽要小心,我不禁想起之前個單劏大肚婆,取bb單恐怖案件

幸福花    發表於 15-10-24 10:31

男爵府

引用:請小心依個人!Whxtsxxp名係-+湯姆貓電話no.

請小心依個人!
史迪仔係邊個?
震撼bk大新聞又係咩事?
我bk年資小..唔知呢兩樣係咩事?

大宅

係唔係當年果個

男爵府

就咁睇似係史廸仔⋯當年都係話自己有twins⋯⋯

wcpcelia    發表於 15-10-22 08:32
liaosee    發表於 15-10-21 23:54

珍珠宮

好媽媽勳章

幫推

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

男爵府

珍珠宮

親子王國15週年勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由 siuka0v0 於 15-10-21 發表請

原帖由 heygirl123 於 15-10-21 發表
史迪仔係邊個?
震撼bk大新聞又係咩事?
我bk年資小..唔知呢兩樣係咩事?
好多年前有一個好渴望有b嘅女人透過bk認識某大肚媽媽,然後以送禮物為名單獨約個大肚媽媽去佢屋企,結果被劏肚取b,bb最後不幸去世

DoDoSo    發表於 15-10-26 22:48
tyldolphin    發表於 15-10-23 13:18
phoenixM    發表於 15-10-22 19:05
ccw2014    發表於 15-10-22 18:18
c.joan    發表於 15-10-22 17:47
eibe0316    發表於 15-10-22 11:07
Manmanca    發表於 15-10-22 10:37
Fancyelf    發表於 15-10-22 09:44

首頁
12345...27

尾頁

跳至