自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

回覆:k1學校秋季旅行,家長會參加嗎?

我仔n班,我同老公都去呀!
我好想睇個仔同同學仔玩,佢成日提同學仔啲名,好鍾意返學,所以我都好期待見到佢嘅學校生活!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:babylazy 的帖子

佢唔會記得。

係家長覺得要留住這一刻。

侯爵府

去,今年第一次去,全家出動

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

幼稚園旅行一定去, 小學就唔去.

別墅

引用:佢唔會記得。係家長覺得要留住這一刻。

原帖由 ChloeMa 於 15-10-22 發表
佢唔會記得。

係家長覺得要留住這一刻。
睇黎大部分家長都好enjoy

甘我要諗諗到時食咩

別墅

不過講真,除左係想同小朋友一齊玩見下佢既同學仔,我都怕怕地同家長soso

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 babylazy 於 15-10-21 發表係

原帖由 lalalaho 於 15-10-21 發表
梗去啦,陪小朋友行—個愉快童年。雖然佢地未必記得,但果刻開心就可以了

...

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

侯爵府

引用:Quote:原帖由 bk2013 於 15-10-21 發表我年

原帖由 LEE-Baby 於 15-10-22 發表
請問是錦田鄉村俱樂部嗎?有咩玩
餵動物兔子,羊,玩左電動車,摘士多啤梨,

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

幼稚園應該係親子旅行

大宅

回覆:babylazy 的帖子

我未去過啊。。。一黎覺貴,二黎要請假,三黎平時唔返工我都同小朋友周圍去。。。我仲諗住去呢啲可以認識其他家長social下幾好添。。。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:係咪小朋友好好既回憶呢?我印象中自己好似

原帖由 babylazy 於 15-10-21 發表
係咪小朋友好好既回憶呢?
我印象中自己好似只去過彭福公園
有得親子緊係要去下啦!大人同小朋友既回憶!地點唔重點,重點係同邊個。

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

就到時間一定去,可以同小朋友又多一個共同回憶,又可以知下佢平時學校有咩朋友仔,同埋有機會同佢啲老師傾下計,寔?都唔錯

大宅

開心吸收勳章

引用:會去呀。第一年學校旅行我好期待,所有既第

原帖由 ilovemytwins 於 15-10-21 發表
會去呀。第一年學校旅行我好期待,所有既第一次我都好興奮可能會興趣過啲仔!

...
我都係,我有緊張到有d瞓唔著,但係我女瞓到死豬咁

首頁

尾頁

跳至