美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

回覆 Siammama 的帖子

A牌

伯爵府

引用:回覆 fatping 的帖子請問有邊隻靚焗油推介

原帖由 Kiang817 於 15-10-24 發表
回覆 fatping 的帖子

請問有邊隻靚焗油推介? 新買左隻直髮夾用幾次已覺得髮尾好鞋! ...
我用 phyto 既頭髮產品

大宅

Check out this product I found on iHerb.com.
Giovanni, 2chic, Flat Iron Styling Mist, Brazilian Keratin & Argan Oil, 4 fl oz (118 ml)

http://www.iherb.com/prod/43356

有沒有人用過?我想買嚟試下因為好平,不過唔知有無用!

大宅

回覆:chingch 的帖子

最細size幾錢?

大宅

回覆:GHD直髮夾

我用左Ghd eclipse 兩年左右,日日用,頭髮唔傷,五分鐘出得街。 不過而家用覺得無咁熱,差少少。一年前我買左另一個牌子叫cloud 9,佢係外國同Ghd 一樣咁出名,好似係Ghd 其中一個founder 走出去做嘅另一品牌。買左比bf 用,佢話比Ghd 好,價錢我上網買係$100英磅,jm 都可以上網睇下

補充:GHD 都係男友用開介紹我用,佢日日拉直頭髮嘅hahahahaha

大宅

想問大家係用GHD邊款?係邊度買係最平?

如果夾前用番自己抗熱產品都ok?

複式洋房

回覆 poopoob 的帖子

有無網址丫??THZ我上網搵唔到丫~~

大宅

我有用, 超好用, 而且快, 係LXXKFANXXXXX買仲一堆野送

大宅

引用:回覆+poopoob+的帖子有無網址丫??THZ我上網

原帖由 graffito 於 15-10-26 發表

有無網址丫??THZ我上網搵唔到丫~~
Cloud nine 我係look fantastic 買.不過無左我之前買個款-我個係拍一下就on ,拍兩下就變左low temp.-140度。三十秒唔郁就自動熄。男友話拍拍下好方便woo

而家look fantastic 仲有15% off. Happy shopping JM

大宅

回覆:GHD直髮夾

原來當時我買只係$90鎊hahahahaha

別墅

引用:我買左呢支用左一個月, 我頭髮天生曲, 我

原帖由 fatping 於 15-10-24 發表
我買左呢支用左一個月, 我頭髮天生曲, 我已經做左N次負離子, 覺得d頭髮好似越做越薄同做完都會甩多頭髮 ...
一樣呀,做過N次,咩名既直髮都做過,頭髮愈來愈薄,又甩又斷,一次比一次唔come,成頭都係天線,呢支真係好?咁稔下買番支!

大宅

RosesJoy 發表於 15-10-26 12:43
我有用, 超好用, 而且快, 係LXXKFANXXXXX買仲一堆野送
送左D咩呀JM?
我個次係朗豪坊擺promo都冇野送既

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 15-10-24 發表我

原帖由 hitomi818 於 15-10-26 發表
一樣呀,做過N次,咩名既直髮都做過,頭髮愈來愈薄,又甩又斷,一次比一次唔come,成頭都係天線,呢支真係 ...
去試左先啦咁貴, 個個人既效果唔同

複式洋房

THZ JM ^^

別墅

引用:Quote:原帖由 hitomi818 於 15-10-26 發表

原帖由 fatping 於 15-10-26 發表
去試左先啦咁貴, 個個人既效果唔同
會呀,我髮尾3厘米又乾又震,都要剪短再留過,d頭髮正常番d先。唔該

大宅

引用:原來當時我買只係$90鎊hahahahaha+ +

原帖由 poopoob 於 15-10-26 發表
原來當時我買只係$90鎊hahahahaha
你買平香港一半?差甘遠?

大宅

引用:我買左呢支用左一個月,+我頭髮天生曲,+我

原帖由 fatping 於 15-10-24 發表
我買左呢支用左一個月, 我頭髮天生曲, 我已經做左N次負離子, 覺得d頭髮好似越做越薄同做完都會甩多頭髮 ...
你係香港買?你覺得同Amika 有咩分別?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 15-10-24 發表我

原帖由 sk1122 於 15-10-27 發表
你係香港買?你覺得同Amika 有咩分別?
連卡佛買, 無用過A字果隻

別墅

fatping 發表於 15-10-24 10:25
我今日都收倒LU,剛剛試咗幾吓,之前睇咗好多片做功課,不過到自己夾就。。。。手殘都夾倒孿毛我覺得幾易handle,同埋唔重
platinum white真係好靚
想問上佢網register個保養,hologram code同date code係咩?thx

WongMummy    發表於 15-10-28 14:33

別墅

poopoob 發表於 15-10-26 13:53
Cloud nine 我係look fantastic 買.不過無左我之前買個款-我個係拍一下就on ,拍兩下就變左low temp.-140度 ...
我先前都想買呢支,有D comment話好過ghd,又見有白色都幾靚,但之後睇review話支嘢出煙嚇到我轉返ghd懷抱請問JM用咗幾耐?

首頁
12345...11

尾頁

跳至