美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:我買左呢支用左一個月, 我頭髮天生曲, 我

原帖由 fatping 於 15-10-24 發表
我買左呢支用左一個月, 我頭髮天生曲, 我已經做左N次負離子, 覺得d頭髮好似越做越薄同做完都會甩多頭髮 ...
一樣呀,做過N次,咩名既直髮都做過,頭髮愈來愈薄,又甩又斷,一次比一次唔come,成頭都係天線,呢支真係好?咁稔下買番支!

別墅

引用:Quote:原帖由 hitomi818 於 15-10-26 發表

原帖由 fatping 於 15-10-26 發表
去試左先啦咁貴, 個個人既效果唔同
會呀,我髮尾3厘米又乾又震,都要剪短再留過,d頭髮正常番d先。唔該

別墅

Dtw 發表於 16-1-14 09:13
我一個月前響Iprivateixxx salon買, 2,560$, 自始日日用, 好好用, keep 成日. 我係掂shoulder中短髮, 本身 ...
係 Salon 買同 counter 買是一樣價錢嗎?

別墅

回覆:GHD直髮夾

GHD係咪有d防熱product?貴唔貴?
最近d天氣可能麻麻,頭髮飛散,加速我想快d買夾,有時間要去試夾

別墅

引用:Quote:bebee1234 發表於 16-1-18 14:17 我

原帖由 mimi1102 於 16-01-18 發表
我未買, 但上星期去Lane Crawford 試左新出果個Plantium, 個sales 姐姐話要慢慢夾, 有煙係正常, 不過最好每 ...
Plantinum幾$有無野送?

別墅

回覆:mielmiel 的帖子

我怕LF訂野要追shipment, 打算買GHD

別墅

貪香港買有保養,最近買有支防熱spray送

別墅

引用:我買咗platinum之後毒咗3個朋友買但係有一

原帖由 COLDE 於 16-01-21 發表
我買咗platinum之後毒咗3個朋友買但係有一個朋友夾直夾得好好又keep得耐(我夾直keep得唔耐),但佢 ...
咁你覺得支plantinum有冇你預期效果?

別墅

我終於買左 GHD喇, 我覺得好好, 好易 handle, 夾完直 last 到第一日, 唔洗日日洗頭吹頭 lu.

別墅

回覆:fupigpig 的帖子

我睇YouTube, d人夾曲都易架喎。
我夾髮尾內灣,好容易,又keep得好。

別墅

呢2日潮濕,我頭髮狀態好差,鬆鬆散散咁,用GHD都唔係好夾得直,只係唔咁frizzy,你地有無咁情況?
我隻夾出過一次紅燈,之後熄電掣開過就無事,你地有無試過?

首頁

尾頁

跳至