潮流時尚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

回覆:H 令我心灰意冷,醒覺了。

之前同媽媽去shop想買個gp,頭一次去問完無就無理我地啦,第二次去就有個sa主動話幫我地留意,最後真係有打反俾我地。我地之後問過買b or k,距答而家無左waiting list,唔知幾時有反 但就樂意幫我地留意下lindy叫我地講低想要咩色

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

又唔洗心灰嘅,反正H都唔係所有野都靚! 亦無需要强求,因為喜歡想買嘅實在太多,H只係其中一樣,邊會買得完

大宅

引用:之前同媽媽去shop想買個gp,頭一次去問完無

原帖由 reneeechuu 於 15-10-25 發表
之前同媽媽去shop想買個gp,頭一次去問完無就無理我地啦,第二次去就有個sa主動話幫我地留意,最後真係有打 ...
我諗依家少左大陸人黎,又加上市道差左,h 已經無以前甘難買,始終d sa 都要賣野架

大宅

有次我仲要比個國內既朋友笑,佢話:你想要乜款乜色我幫你問啦,反正店員經常打電話比我話有新袋,煩死喎

我自己地頭仲要人幫所以我冇要佢幫...

公爵府

引用:香港H玩了一年就放棄咗,現在轉戰日本,買

原帖由 iifufu 於 15-10-25 發表
香港H玩了一年就放棄咗,現在轉戰日本,買得開心好多!
可分享有什麼收穫嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由+reneeechuu+於+15-10-25+發表

原帖由 jjmeiyu 於 15-10-25 發表
我諗依家少左大陸人黎,又加上市道差左,h 已經無以前甘難買,始終d sa 都要賣野架

...
我聽過一個朋友(唔熟)話距個朋友買左一件飾物,sa 主動提出賣k俾距,仲要係賣2個俾距

大宅

我有3個H (2B, 1K),但無用。。。。朋友話5啱我年紀,成熟少少先用會好d,c就會易match 好多,我以前都想買多個25B, 現在5會了

禁止訪問

男爵府

只要唔將H放得太重既位置,就唔會太灰經過咪入一入,有正野就買一買,無就有緣再買,平常心完全唔會比h影響心情

男爵府

我都間唔中行去canton H,有次見到個blue atoll p仔試左上手個心卜卜跳 好明白大家買得有幾開心 但最尾都無買到 其實我覺得隨緣啦

伯爵府

回覆:din0601 的帖子

大宅

引用:我有3個H+(2B,+1K),但無用。。。。朋友話5

原帖由 hannahQ 於 15-10-25 發表
我有3個H (2B, 1K),但無用。。。。朋友話5啱我年紀,成熟少少先用會好d,c就會易match 好多,我以前都想買多 ...
spending 幾多先有offer?

大宅

不過有時真係好掙扎, 我愛上H 就係因為唔想係街咁容易撞袋! 我之前係鍾意CC, 但依家周街都係我都已經少用左CC 啦! 所以我依家決定係, 係H shop 見到鍾意就買, 唔會諗spending 嚟求offer !

男爵府

引用:不過有時真係好掙扎,+我愛上H+就係因為唔

原帖由 Natalie1812_hk 於 15-10-25 發表
不過有時真係好掙扎, 我愛上H 就係因為唔想係街咁容易撞袋! 我之前係鍾意CC, 但依家周街都係我都已經少用 ...
同意

子爵府

其實無必要把H看得太高。我有GP, Bolide, Victoria Elan,唔係咩靚嘢但自己鍾意就夠。B K C 唔啱我職級,所以我唔係特別恨H。

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都覺得似入去比人耍 去Chanel真係開心好多,起碼唔會吊高黎賣,有貨唔會話冇貨

Fatsa    發表於 15-10-25 23:40
天生女人購物狂

別墅

引用:我都覺得似入去比人耍+去Chanel真係開心好

原帖由 flyhigh_sabrina 於 15-10-25 發表
我都覺得似入去比人耍 去Chanel真係開心好多,起碼唔會吊高黎賣,有貨唔會話冇貨:igiveu ...
咪就係咯,其實就係吊高黎賣,有貨話無貨!果堆SA無時無刻在講大話,如果係「小木偶」的話,恐怕佢地個鼻可以長過千米!

伯爵府

其實買 h 要撞到對的人

我幾年前買 h 都遇到幾個差 sa

有d sa 真是好白鴿眼,好似你買唔起咁

講真買就好多人都買得起,h 的野唔係真是非大劉先買得起,是捨不捨得

我自己運氣还可以,遇到個好sa, spending 就梗
但當時要求冇咁高,買手袋都計spending,我其實買得唔多
所以我唔夠兩個月就出左隻b35 tosca( 裏面e5)

佢真是好好,但佢之後冇做h
我都冇再在HK 買

去到日本又是撞撞撞,全天候行h, 終於撞到個 sa
, 顏色唔係最想要,但唔要就唔知下一個啱唔啱,

H 是緣份同駛錢的遊戲
我最後的感想是去reseller 買又平又快又可以擇

H sa 都唔易做,我以前個sa 都有同我講過
佢都話有d 同事好唔得

大宅

回覆:Tzekiu 的帖子

其實係我個auntie去Paris 幫我買,她買到飽晒,咪幫我買佢話買下scarf,wallet only . Not big spender

大宅

我有朋友幾年前幫H做嘢(高層),有D 員工價只係一折(唔包括袋),唉,真係為個袋而貼錢買呢D,咁睇下自己有幾鍾意……

首頁
12345...10

尾頁

跳至