親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我機票係爆炸前2日買, 9月4日改, 10月21日出發酒店9月4日同機票一齊改 (之後多次致電確認無需加錢/補錢改機票)
亦有致電香港航空成功劃位及確認機票無問題
10月21日去到機場被告知要比REBOOKING FEE (機票有問題)
之後我比左600*4 = 2400, 但EXPEDIA 同香港航空都認為佢地自己無問題, 唔負責!

我已經打左去消委會
要求EXPEDIA 提供香港航空的確認電郵, 但仍然無比我!
香港航空負責確認個位小姐只有名打去又打唔通

救命......><我重有咩可以做....

如果我打咁多次電話去EXPEDIA同香港航空最後張機票都有問題.....其實咁好無保障......

酒店我都有自行聯絡確保無問題! EXPEDIA 真係無下次....

侯爵府

唔識, 幫推!

琥珀宮

引用:+本帖最後由+hctong1120+於+15-10-27+13:08

原帖由 hctong1120 於 15-10-27 發表

我機票係爆炸前2日買, 9月4日改, 10月21日出發酒店9月4 ...
「之後多次致電確認無需加錢/補錢改機票」

致電邊到?Expedia 定香港航空?

改完機票無再出eTicket confirm 嗎?

別墅

回覆 木土土 的帖子

我打去EXPEDIA改, 之後就SEND 左個UPDATE既行程表比我我問左點解唔比ETICKET 我...佢地話無呢樣野!佢地只有呢個行程表~

佢地話拎住個行程表去換機票就得! 從來無ETICKET呢樣野

***REMARK ** 我未改機票之前, 曾打去英文版客服, 佢地有比類似ETICKET 既MAIL 我, 我同佢地講之前有~佢地都企硬無...

後來我打去香港航空佢地都話可以拎代理提供既野去換機票, 咁我就電話劃位, 問埋張機票係咪無問題...

咁得到回覆"無問題".....一心諗住上機...

去到機場話有問題, 香港航空職員表示, 電話劃位睇唔到張機票有無問題!

要親身到機場先知有冇問題....

男爵府

經第3方好煩咖..BOOK酒店出事都係

香港航空點解唔官網訂??應該差唔多$..

別墅

回覆 buonobi 的帖子

之前見有做特價....試下自由行.,...
我重自己DOUBLE CONFIRM 酒店, 機票...諗住無問題...

點知就出事....

酒店有蟑螂...床單有污漬....唉......

酒店好就係主動比相連房, 因為有蟑螂有比道歉信, 送埋個生果盤, 重肯換床鋪...
主動問我地洗唔洗換房, 但我唔係想屈佢要D咩....所以拒絕左~唔換房

酒店職員主動, 又識多國語言, 又靚....

大宅

畀面勳章

引用:+本帖最後由+hctong1120+於+15-10-27+15:33

回覆 buonobi 的帖子
邊間酒店?

禁止訪問

別墅

回覆 petitdevil 的帖子

NOVOTEL ON SIAM

別墅

回覆 polyu1986 的帖子

唉....EXPEDIA 話 叫我SEND 返張收據比佢去查~~~喎

琥珀宮

引用:回覆+polyu1986+的帖子唉....EXPEDIA+話+叫

回覆 polyu1986 的帖子

唉....EXPEDIA 話 叫我SEND 返張收據比佢去查~~~喎
咁比expedia 跟啦!

首頁

尾頁

跳至