懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見到上網好多賣bb用品既舖頭價錢都好平,但上到去佢地樓上舖又發覺原來d BB床係無實貨睇既。。。所以想請問各位媽媽,除了吉之島,一田,荷花之外,邊度有較多BB床實物睇到呢?
謝謝各位!

男爵府

引用:我見到上網好多賣bb用品既舖頭價錢都好平,

原帖由 mingmingming333 於 15-10-28 發表
我見到上網好多賣bb用品既舖頭價錢都好平,但上到去佢地樓上舖又發覺原來d BB床係無實貨睇既。。。所以想請 ...
租金咁貴,放得幾多張床喎,荷x同宜x地方大啲既

珍珠宮

原帖由 mingmingming333 於 15-10-28 發表
我見到上網好多賣bb用品既舖頭價錢都好平,但上到去佢地樓上舖又發覺原來d BB床係無實貨睇既。。。所以想請 ...
去唒咁多間巡舗。

別墅

你係出面啲大鋪睇晒質地尺吋款式價錢等。再去細鋪訂。咁樣可以平啲。或者等大型百貨公司大特價。特價左有機會會同細鋪差唔多價錢。

複式洋房

多謝各位意見! 我就係想係出面睇實貨,再係細舖訂,不過唔知邊度會多d款睇呀?! 好似大型連鎖店都唔係太多款揀咁呀。。。

別墅

Sogo銅鑼灣、永安百貨、海運

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

回覆:邊度有多d BB床,揹帶,BB車賣呀。。。

可以去megabox 有mothercare、 aeon、ikea &荷花,可以一次過睇曬

首頁

尾頁

跳至