自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

有幾個酒肉朋友邀請 c6 今晚上大陸飲酒作樂。佢好興奮同我講上大陸飲野,我同佢講,我唔想佢去,因為係深圳個啲場,有咩事好危險,因為我絕小對佢出夜街提出議見,所以佢無去,但黑面中,如妳是我,妳會比佢去嗎?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我認我自c.
我唔會比佢去

男爵府

回覆:如妳是我

我會坦誠話比佢知我諗乜擔心乜,之後由佢自己決定去否

mugtaitai    發表於 15-10-28 18:38
Ho_BB    發表於 15-10-28 17:54
newcook    發表於 15-10-28 17:53

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都唔會想佢去

tsung    發表於 15-10-28 18:25

子爵府

回覆:傻豬仔 的帖子

no way

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:我會坦誠話比佢知我諗乜擔心乜,之後由佢自

原帖由 Yepmama 於 15-10-28 發表
認同,佢決定去或留都無法阻止他,尊重對方

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔想佢去,俾多條路佢行就係同埋我一切去,算係咁啦

子爵府

唔會比
我會講佢知咩原因唔比
如果佢唔顧我感受係都要去係都要我擔心,後果佢自負

水晶宮

2018復活節勳章

no

男爵府

男人最叻黑面。

侯爵府

唔比

琥珀宮

畀面勳章

引用:有幾個酒肉朋友邀請 c6 今晚上大陸飲酒作樂

原帖由 傻豬仔 於 15-10-28 發表
有幾個酒肉朋友邀請 c6 今晚上大陸飲酒作樂。佢好興奮同我講上大陸飲野,我同佢講,我唔想佢去,因為係深圳 ...
我會,因為最熟悉老公嘅人係我,佢識平衡環境同醒目仔嚟,响呢種場合唔會掂酒(只係同朋友傾偈),我放心比佢去架

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

傻豬仔 發表於 15-10-28 17:31
有幾個酒肉朋友邀請 c6 今晚上大陸飲酒作樂。佢好興奮同我講上大陸飲野,我同佢講,我唔想佢去,因為係深圳 ...

唔比.

但你先生算乖, 肯聽話.

轉頭TUM返佢, 讓佢笑返, 冇事.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔會比

寶石宮

2024年龍年勳章

引用:我會坦誠話比佢知我諗乜擔心乜,之後由佢自

原帖由 Yepmama 於 15-10-28 發表

幸福可以好簡單

公爵府

唔俾,由我識我老公開始已表明討厭D男人上大陸,好彩我老公本身唔鍾意上

首頁

尾頁

跳至