親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

真係唔該曬

原文章由 LongRyan 於 08-8-2 15:37 發表
咁我盡快係你出發前攪掂個BLOG啦.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雖然大家都係陽光與海灘, 但如果沙巴同浮羅交怡, 我個人鐘意沙巴多d, 我果陣時住sheraton, 都無沙巴STAR咁正.

原文章由 chan328 於 08-8-2 15:24 發表
啱啱去完沙巴, 覺得好正, 但又想試下第度, 有冇人去浮羅交怡呀? 有冇去沙巴住STAR 咁正呀?

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Hello!

珍珠宮

我都來報到先.

男爵府

kfwong & Mrs.利,
可唔可以PM你地個BLOD俾我, Thanks.

男爵府

我去完喇!但好懷念,所以咪想睇多d囉,我都寫左個blog,
sent比你睇下。我都睇左幾個媽咪寫的blog︳雖然同一地方,但我地睇到的就可以完全唔同,係咪好funny呢!
原文章由 LongRyan 於 08-8-2 09:43 發表
Kfwong & Karen_bb,

當然無問題啦, 依家好勞力寫緊個blog喇. 你地幾時去呀? 住邊到?

LongRyan

男爵府

我都成7-8年前去浮羅交怡,
我去果時係住當地的MOTEL,係獨立小屋,好多日本人都去住,
前面係沙灘,都OK喎,不過而家唔知係咪多左人去變左呢?
浮羅交怡可以玩ISLAND HOPPING,佢地有個孕婦島幾靚架,D水幾清--入面有JELLY FISH,仲有個島是畏魚的,有時仲會有小沙魚游來食BREAD(好似話唔食肉的那種),有個就有好多鹿仔架,佢地唔驚人﹐仲成日來野食。
浮羅交怡同沙巴都各有好玩的地方,睇瑩火蟲呢----真係要來沙巴喇,諗起都開心

男爵府

原文章由 dodo199906 於 08-8-2 23:29 發表
kfwong & Mrs.利,
可唔可以PM你地個BLOD俾我, Thanks.

SENT左

男爵府

Hello! 各位靚媽!
估唔到第一日開張就咁旺場, 勁呀!
今日同我住馬來西亞既表姐傾開電話, 佢話馬來西亞有個"熱浪島", 即係《夏日的嘛嘛茶》既外景地, 原來仲靚呀! 睇嚟出年既暑假有眉目啦! 大家不妨諗諗, 有咩好料記得單聲呀!

男爵府

Mrs 利,
實不相瞞...我搵黎搵去都睇搵唔到妳個沙巴既blog既? 妳收埋咗去邊度呀?

男爵府

各位blog媽,
想請教妳哋點樣將個背景加張相落去呢? 我剩係加到張相在篇文入面咋, 遮住晒啲字! 可唔可以教我點整呀?

男爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

係呀,叫"樂浪島",好靚架,水好清,好淺水都有鯊魚仔游來游去。不過交通唔方便,要轉幾輪車/船先到。本來有機會去果到拍野,後來改左去第二個島,所以無得假工濟私啦。
我見香港都有團去,不防諗一諗。

原文章由 GaryF 於 08-8-3 00:34 發表
Hello! 各位靚媽!
估唔到第一日開張就咁旺場, 勁呀!
今日同我住馬來西亞既表姐傾開電話, 佢話馬來西亞有個"熱浪島", 即係《夏日的嘛嘛茶》既外景地, 原來仲靚呀! 睇嚟出年既暑假有眉目啦! 大家不妨諗諗, ...

男爵府

Hi sympig, kfwong & Mrs.利,

Do you mind to PM me your blog, we are going to Sabah on Aug 8/08.

Thanks,

男爵府

Hi GaryF.

I just learnt from another post you also have a wonderful blog on Sabah, do you mind to PM me, also be great if I can have the 天書, my email [email protected] many thanks!

[ 本文章最後由 Stockinette 於 08-8-3 14:04 編輯 ]

別墅

PM 埋BLOG &沙巴D INFO比我丫, 唔該

複式洋房

Mrs 利
可唔可以 PM 埋你個 blog 我參巧吓, thanks

原文章由 GaryF 於 08-8-3 00:38 發表
Mrs 利,
實不相瞞...我搵黎搵去都睇搵唔到妳個沙巴既blog既? 妳收埋咗去邊度呀?

複式洋房

Hi, 我都係 8 日 8 日到沙巴, 你住邊間酒店? 我住 STAR

]
原文章由 Stockinette 於 08-8-3 10:23 發表
Hi sympig, kfwong & Mrs.利,

Do you mind to PM me your blog, we are going to Sabah on Aug 8/08.

Thanks,

複式洋房

Hi GaryF

你上次住STAR, 張床係 Twin bed, 定 double bed?
如果twin bed 咁大, 又可拉埋一齊, 我到時 check-in 就唔再要求 double bed 啦

原文章由 GaryF 於 08-8-3 00:40 發表
各位blog媽,
想請教妳哋點樣將個背景加張相落去呢? 我剩係加到張相在篇文入面咋, 遮住晒啲字! 可唔可以教我點整呀?

別墅

可唔可以pm 埋天書比我, 我9月去沙巴

男爵府

Hi karen_bb

We not yet got hotel (coz this is a last minute trip which we bought airticket last night) but my husband is at the travel agent now, we will try to reserve STAR (but won't know until Tue if there is a room).

Hi LongRyan,
We are taking AirAsia, can you please share with me your arrival time and where you went for dinner the first night.

Many many thanks!

首頁

尾頁

跳至