自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

岩岩有朋友通知,
廸廸尼更改入園日子,
出年所有星期六日銀咭會員都唔入得呀!

我朋友上星期續會時仲show緊出年某啲星期六日可進入架,
咁我地要返工嘅家長點帶小朋友去,唔通下下請假咩?

我知你地大集團寫明話可隨時改,但都唔好咁無企業良心,搞到家下好似迫人買金咭咁架!

我張咭仲有排先到期添,唉⋯蝕晒

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 ling_star510 的帖子

本身銀咭都係俾會員平日入園用多,如果係想星期六日入園,咁應該買金咭,迪士尼唔係第一次改政策,當日我地買白金咭係貪佢有好多唔同既優惠,而家又何嘗唔係話改就改,話cut就cut d 優惠。

珍珠宮

回覆:廸士尼銀咭會員星期六日唔再入得呀

下, 我昨日都幫朋友都買了。
唔會咁樣話改就改吧?

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

子爵府

回覆 ling_star510 的帖子

銀咭續會仍然有特選星期六日, 新銀咭嘅會員冇, LOGIN 會員網站可以睇到個入場年曆.

侯爵府

親子王國15週年勳章

佢一向都係話改就改~~~~ 之前白金買野平好多, 好多人成家人特登 upgrade 一張白金咭黎 shopping...... 而家變成一年2次六折..... 所以一有折啲人全部迫哂嗰陣先買

la_source    發表於 15-11-11 11:45
milktealai    發表於 15-11-11 11:38

寶石宮

會改買金咭

焦糖媽    發表於 15-11-11 11:43

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

milktealai 發表於 15-11-11 11:41
會改買金咭
一陣半年後, 又改條款, 日期, 咁買咩咭都好無保障

侯爵府

親子王國15週年勳章

LL1999 發表於 15-11-11 11:42
一陣半年後, 又改條款, 日期, 咁買咩咭都好無保障
金咭都 cut 無可 cut 啦~~~ 最多咪 cut 埋酒店餐飲 discount ~~~~

寶石宮

焦糖媽 發表於 15-11-11 11:44
金咭都 cut 無可 cut 啦~~~ 最多咪 cut 埋酒店餐飲 discount ~~~~
唔好cut泊車優惠就好

chinatea    發表於 15-11-11 13:28

侯爵府

親子王國15週年勳章

milktealai 發表於 15-11-11 11:46
唔好cut泊車優惠就好
呢個都 cut 佢真係想比人反佢枱

不過見佢成日 weekend 都係 website 叫人唔好揸車, 真係覺得有啲可能~~~~

珍珠宮

BK Milk勳章

唔續會席

侯爵府

唯有"cut咭"

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

剛打咗電話問,

今天剛買銀咭的人, 先至無咗特選六, 日可入園

舊咭人士, 可以入番奇妙處處通, 個人頁度看可入園之日子

複式洋房

LL1999 發表於 15-11-11 11:53
剛打咗電話問,

今天剛買銀咭的人, 先至無咗特選六, 日可入園

Oh⋯really?
我打左幾多次條線都唔通呀
若果真嘅話,咁就好喇,麻煩晒

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我都霖住唔再買啦,金卡太貴啦,銀卡果d日子我又去唔到

andyan324    發表於 15-11-11 12:53
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

男爵府

引用:我都霖住唔再買啦,金卡太貴啦,銀卡果d日

原帖由 grace-yeung 於 15-11-11 發表
我都霖住唔再買啦,金卡太貴啦,銀卡果d日子我又去唔到
咪係

伯爵府

請問持舊卡人士,下次續會係咪都唔可以星期六,日入?

男爵府

回覆 evaw 的帖子

我上網睇左今日銀卡再續都係無左星期六日.

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

銀卡仲多左8月有兩個星期唔入得!

珍珠宮

好媽媽勳章

唔再續會係明智選擇

首頁

尾頁

跳至