親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無住過Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay (okinawa)?
知唔知停車場收費如何?
thanks!

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:請問有無住過Rizzan Sea-Park Hotel Tancha

原帖由 kinyanbaby2012 於 15-11-18 發表
請問有無住過Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay (okinawa)?
知唔知停車場收費如何?
thanks! ...
500 yen 一曰,check in 問櫃台拎拍車証就可自由出入,唔洗段次計。

記得就不要住 9 定 10 樓 大數目房號的房間 (好似39 咁上下)

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+kinyanbaby2012+於+15-11-18+

原帖由 k7jmok 於 15-11-18 發表
500 yen 一曰,check in 問櫃台拎拍車証就可自由出入,唔洗段次計。

記得就不要住 9 定 10 樓 大數目房號 ...
為什麼?只係9/10樓?

伯爵府

k7jmok 發表於 15-11-18 23:56

記得就不要住 9 定 10 樓 大數目房號 ...
WHY?
記得就不要住 9 定 10 樓 大數目房號的房間 (好似39 咁上下)

Umelee    發表於 15-11-19 16:12

男爵府

wyeth冷知識勳章

回覆:沖繩Rizzan Sea-Park Hotel

幾年前有人過去bbq。

我年頭過去玩,剛好有jm 係度 post單新聞出來, 所以我mark 左資料,但詳細房號唔記得lu。search 下應該找到既, post 內有條新聞 link, 新聞 video 有影到房號。

大宅

畀面勳章

引用:幾年前有人過去bbq。我年頭過去玩,剛好有j

原帖由 k7jmok 於 15-11-19 發表
幾年前有人過去bbq。

我年頭過去玩,剛好有jm 係度 post單新聞出來, 所以我mark 左資料,但詳細房號唔記得 ...
搵到喇
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20121106/18058934

不過睇唔到video. 酒店頂層唔知係幾多樓呢

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:Quote:原帖由 k7jmok 於 15-11-19 發表幾年

原帖由 petitdevil 於 15-11-22 發表
搵到喇
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20121106/18058934
Video 影住 似9001 話係頂層(=9樓)尾房,但我住過再高d 既 10 樓,10樓係行政房。

首頁

尾頁

跳至