跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問各位:
有冇人影過studio 123 orMy bb.hk呢兩間影樓呢?想同囡囡仔仔影番輯作為留念,邊間d衫乾淨?邊間d服務態度好呢?
many ths!

禁止訪問

大宅

我上星期五同阿仔去左紅磡studio123影相, 影左135張, 有5個造型, 其中1個係家庭合照!
我影果d衫全部都冇臭味, 好乾淨, 地方好大, 佢地有3間房影相, 唔會俾人騷擾.
果d職員亦好有耐性咁氹阿仔笑, 出來效果都好好..
我有聽過其他mami講另一間地方好細, 好迫, 趕住1個鐘影晒d相, 相反studio123就冇吹過, 我地都影左2個半鐘...

大宅

原文章由 fannyhung1213 於 08-8-19 18:44 發表
我上星期五同阿仔去左紅磡studio123影相, 影左135張, 有5個造型, 其中1個係家庭合照!
我影果d衫全部都冇臭味, 好乾淨, 地方好大, 佢地有3間房影相, 唔會俾人騷擾.
果d職員亦好有耐性咁氹阿仔笑, 出來效果都好好..
我 ...

想問5個造型幾錢呀,係唔係388呀? 紅磡有2間, 去邊間好d架?

男爵府

真係唔該哂你o地呀!因為我o地會係澳門過來,唔能夠馬上返到屋企同bb沖涼,所以好想知道d衫乾唔乾淨,費事為左影一次相攪到囡囡皮膚敏感........

複式洋房

我8月10號同囝囝去左紅磡studio123影相, 影左131, 有5個造型, 其中1個係係家庭合照, 我老公想影多幾個造形, 不過職員叫我地唔好, 因為BB會好累.
個影樓都幾好, 好多造型選擇, d職員好好不停氹BB笑,好有耐性, 不過BB影出尼個效果, 因為囝果日唔多開心, 成日 , 所以我等BB歲半再會去影一次.

大宅

$388 有5個造型,包38張相, 超過就每張加$15, 或者加$300 要晒全部相!
我去左蕪湖街118號俊暉華庭1樓全層

原文章由 zoe98chan 於 08-8-19 18:54 發表

想問5個造型幾錢呀,係唔係388呀? 紅磡有2間, 去邊間好d架?

男爵府

原文章由 fannyhung1213 於 08-8-19 20:51 發表
$388 有5個造型,包38張相, 超過就每張加$15, 或者加$300 要晒全部相!

請問我o地係信德中心上船,咁可以點去蕪湖街呢?可否撘地鐵去呢?定係坐的士好d呢?

大宅

原文章由 fannyhung1213 於 08-8-19 20:51 發表

fannyhung,

唔好意思,請教一下, 我見佢web-site個plan
$388 有4個造型/28張相
點可以有$388 - 5個造型/38張相

thank Q!

大宅

macaogirl : 我諗你坐的士去會方便d, 因冇巴士直接到果度, 坐的士都唔會好貴! (我有個8折的士電話63011761, 有需要就call佢喇~)

TszCheukMaMa : 你打電話預約之後, 要bk0711媽媽會入面有個' studio123全港最專業影樓$388造型優惠相'topic, 你係裏面打番以下資料, 就可以由4個造型包28張相免費轉為5個造型包38張相, 價錢都係$388不變!
1. 預約姓名:
2. 日期:
3. 時間:
4. 套餐:Plan A
5. 地點:紅磡 / 元朗

希望以上資料可以幫到大家喇!

[ 本文章最後由 fannyhung1213 於 08-8-20 12:59 編輯 ]

別墅

九巴 111 可以到
http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route_stops.php&route_no=111&bound=2&select_from=15D&select_to=04E&scenario=1&stop_from=&stop_to=

係 "紅磡山谷道" 站落車, 即係歐化傢俬門口, 過行人天橋(向左邊)落橋就到, 會見到招牌, 好容易找到, 但要上落樓梯, 無咁方便,

原文章由 macaogirl 於 08-8-19 22:48 發表

請問我o地係信德中心上船,咁可以點去蕪湖街呢?可否撘地鐵去呢?定係坐的士好d呢?

大宅

Thank You So Much!

原文章由 fannyhung1213 於 08-8-20 12:56 發表
macaogirl : 我諗你坐的士去會方便d, 因冇巴士直接到果度, 坐的士都唔會好貴! (我有個8折的士電話63011761, 有需要就call佢喇~)

TszCheukMaMa : 你打電話預約之後, 要bk0711媽媽會入面有個' studio123全港最專業影 ...

大宅

請問紅磡是否一定在俊暉華庭的分店 ?

大宅

仲有另一間都係紅磡,係紅磡寶其利街47號銳光中心11樓全層

原文章由 samsam88 於 08-8-21 12:39 發表
請問紅磡是否一定在俊暉華庭的分店 ?

男爵府

唔該哂咁多位

別墅

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1436031&page=1#pid25767451

男爵府

麻煩各位:
我又有d問題啦,同老公諗來諗去都係唔太想要佢個d做型,唔知可唔可以自己帶衫,著住自己衫影呢?會唔會要加收費呢?thank you!

複式洋房

我啱啱上個星期影完,個攝影機好有心機o架,價錢都好平咋!!!
你睇睇啦!!!

佢既Web site:
http://www.ilovebaby.com.hk/

我個仔D相:
http://hk.myblog.yahoo.com/queenie19781223/article?mid=8601

http://hk.myblog.yahoo.com/queenie19781223/article?mid=8600

http://hk.myblog.yahoo.com/queenie19781223/article?mid=8599

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

囝囝和囡囡在暑假已影了一輯.
很平、<男:有警察、消防造型,女:中國公主糸列>,還可影家庭合照。
每輯HK$300
Baby系列-4個造型-每輯拍攝80張,扣除原有套餐36張,餘下44張數碼相底全購HK$220
Kids系列-3個造型-每輯拍攝44張,扣除原有套餐24張,餘下20張數碼相底全購HK$200

我囝囝全場哭,影相佬很有耐性,最終影了128張,我全要,HK$520。
現在還優惠9個月-12個月BB多一個造影,拍攝期至2008年9月30日止。

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好意思, 我都想同BB影造形相, 想請問係 Studio123影BB相的Mami, $688的全部相, 係相片連CD, 或是淨CD呢?
請問元元, 每輯$300 是係边一間影呢?可唔可以分享吓相片效果

[ 本文章最後由 LittlePingu 於 08-8-26 13:54 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至