自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有D舊床單被套可以捐出。記得早年有D流浪狗狗收容所有需要,但搵唔返邊度。請問大家知道嗎?thx

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:捐舊床單

我將洗乾淨嘅舊毛巾同床單拎去附近嘅愛協領養中心

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

翡翠宮

引用:我將洗乾淨嘅舊毛巾同床單拎去附近嘅愛協領

原帖由 kokobear 於 15-12-07 發表
邊度有?

男爵府

2018復活節勳章

引用:我將洗乾淨嘅舊毛巾同床單拎去附近嘅愛協領

原帖由 kokobear 於 15-12-07 發表
愛協收舊毛巾咩?

公爵府

引用:我有D舊床單被套可以捐出。記得早年有D流浪

原帖由 msyellow.b 於 15-12-07 發表
我有D舊床單被套可以捐出。記得早年有D流浪狗狗收容所有需要,但搵唔返邊度。請問大家知道嗎?thx

...
好耐之前拿過去保護遺棄動物協會

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+kokobear+於+15-12-07+發表我

原帖由 Queenie64 於 15-12-07 發表
愛協收舊毛巾咩?
以前收,而家唔知

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

首頁

尾頁

跳至