自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

第一次訂AirAsia去泰國,想知道要早幾日可以在網上check in?可吾可以一次做哂來回?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

你係買特價機票?

珍珠宮

回覆:有關AirAsia check in 問題?

無記錯24小時內就可以check in, 唔可以一次過check晒來回.

侯爵府

畀面勳章

24小時.

wcpcelia    發表於 15-12-14 17:12

子爵府

我上年去沙巴係—次過做晒來回check in. print 埋 boarding pass. 如果去機場counter 做要比手續費。
呢個係上年嘅事,依家有冇改就唔知。

伯爵府

回覆:曼谷奶茶 的帖子

可吾可以早d畫位?

伯爵府

引用:我上年去沙巴係—次過做晒來回check+in.+pr

原帖由 candysandy 於 15-12-14 發表
我上年去沙巴係—次過做晒來回check in. print 埋 boarding pass. 如果去機場counter 做要比手續費。
呢個 ...
可吾可以早d劃位

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

如果無記錯Airasia係出發日期14日內可以做網上check in,即係如果你係回程嘅14日內check in就可以做哂來回程!
廉航如果想提前揀位就要比錢買位,否則就要去到機場先由空姐劃位!

伯爵府

引用:如果無記錯Airasia係出發日期14日內可以做

原帖由 sin_cinderella 於 15-12-14 發表
如果無記錯Airasia係出發日期14日內可以做網上check in,即係如果你係回程嘅14日內check in就可以做哂來回 ...
即是在14日內check in 時才可以比錢揀位同寄行李,現在是不可以,對嗎?

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我啱啱上兩個月先做咗
佢寫明係要24小時內先做得check in
你買個陣有冇包陣劃位?如有,就買個陣即刻劃埋位
我買完連個boarding pass都冇print,就咁行埋去counter放行李

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

劃位要比錢

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

引用:我啱啱上兩個月先做咗佢寫明係要24小時內先

原帖由 ^曾小姐^ 於 15-12-14 發表
我啱啱上兩個月先做咗
佢寫明係要24小時內先做得check in
你買個陣有冇包陣劃位?如有,就買個陣即刻劃埋位
上官網睇咗,依家仍然係14日內出發可以網上check in!

^曾小姐^    發表於 15-12-15 16:06

子爵府

引用:Quote:原帖由 sin_cinderella 於 15-12-14

原帖由 唐老鴨kk 於 15-12-14 發表
即是在14日內check in 時才可以比錢揀位同寄行李,現在是不可以,對嗎?

...
比錢揀位同寄行李係你買機票時已經可以做,check in 之前都可以隨時上官網更改!
如果check in之後或去到機票先加呢啲additional services價錢就會貴啲!

首頁

尾頁

跳至