自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有見尋日新聞車禍,生命太多意外,緊記及時行樂,不要愛得太遲

今朝同老公傾偈
我話要考電單車牌
因為想考好耐
佢話我浪費金錢又危險

我話
考咋嘛
唔買車揸米得囉
人生好短架咋
分分鐘今次合埋眼下次醒唔返咁就一世架啦
想做米做囉考個車牌咋嘛
佢話冇我咁好氣

另外
我仲要儲錢五年後媽媽退休就帶佢去歐遊
因為我識英文同少少少少法文
媽媽已經去過東南亞好多地方
係歐洲佢未去過
媽媽要我喺身邊先會安心去玩又玩得開心
我一定要完成呢件事!

你地又有咩想做?

大宅

回覆:一個人總有幾件事呢世人唔做唔心息

我好想睇北極光, 希望50歲前做到, 現在小朋友太細, 根本去唔到咁遠

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實我想爬喜馬拉雅山,潛水,玩滑翔飛行,去馬達加斯加,探金字塔 ………… 唉…一樣都未做過

總有離別的時候

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

好想豪裝屋企,但我無錢,有都未必捨得(鄰居新裝好靚,用了近200萬)

男爵府

引用:有見尋日新聞車禍,生命太多意外,緊記及時

原帖由 Donald1211 於 15-12-19 發表

今朝同老公傾偈
你同我一樣呀,想考電單車牌。 考左唔一定渣,只係完左個心願

男爵府

補充: 我仲想考潛水牌

而今年我已經完左跳傘的夢

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咦,我又無喎...我估我應該係不思進取多啲!

象牙宮

想去一之美國拉斯維加斯,但無錢,兼簽visa唔易

公爵府

我的育兒心得勳章

今朝同老公傾偈
想去月球望下地球有幾靚,可惜我冇錢

Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

公爵府

今朝同老公傾偈
我同老公一路雞㷛一路brain storm 竟然除了湊大兩個仔,冇乜特別
旅行生B前去了很多
物質又夠洗夠用
感恩

現在只想一家平安健康

首頁

尾頁

跳至