自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

回覆:聖誕用了幾$?

一皮

大宅

3千左右

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:如題!

原帖由 man6838 於 15-12-25 發表
如題!
用咗$7XX同啊爸啊媽喺迪士尼樂園飲咗餐茶咋!

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

聖誕D節目都未完。。。。食下飯, 買下禮物俾小朋友等等, 暫時都洗左2千蚊喇

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

11月12月駛咗好多,買咗mixer, 相機,暖爐,仔女嘅衫,好多焗盤,銀包俾老公,聖誕禮物。。。仲包辦感恩節同聖誕節兩餐(12人,好彩自己煮,但又火雞又牛扒又蝦都唔少錢), 總之呢兩個月過千美金游咗去

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

同家人去左轉台灣,難得開心,唔好講錢傷感情

侯爵府

如題!
24同埋今日使咗500到

子爵府

一蚊澳元

因為呢邊聖誕靜過鬼,今日喺個社區裡面行,見到有麥叔叔,就用左一蚊黎飲大杯裝思樂冰

kacary    發表於 15-12-26 20:30
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

伯爵府

24去美食節洗左600蚊,25食晚餐120蚊,連所有禮物2000蚊到,26,28仲有party

男爵府

回覆 man6838 的帖子

24/12 OP入場,停車場,食野,買禮物 $2200, 晚餐 $850 = $3050
25/12 睇戲(星球大戰), 早餐, high tea 約 $1100

呢個聖誕洗得太勁, 黎緊1月要慳d先得囉!

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如題!
聖誕日同仔仔去吃聖誕大餐加禮物,$12xx.

公爵府

2018復活節勳章

$3000 左右

大宅

今年我都好慳

平安夜係屋企煮同c6食1000度
今日行美食節1000度
夜晚兩個朋友上黎屋企打邊爐平平地300左右

暫時2300

男爵府

今年好慳,24+25號用左一千

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 man6838 於 15-12-25 發表如

原帖由 hudsonchui 於 15-12-25 發表
好多……
一家六口
買下禮物比囡囡,親戚,朋友……、join 左迪士尼年票、飲飲食食、都有八,九千 ...

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

暫時淨係$70買左盒玩具,好多禮物有人送,大餐有人請

kacary    發表於 15-12-26 20:32

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:一蚊澳元 因為呢邊聖誕靜過鬼,今日喺個社

原帖由 文文送 於 15-12-26 發表
一蚊澳元

因為呢邊聖誕靜過鬼,今日喺個社區裡面行,見到有麥叔叔,就用左一蚊黎飲大杯裝思樂冰 ...
Wahaha,我多你少少€5,d 鋪頭都無開,但亞仔份聖誕禮物要電,用左€5 係油站買左4粒aa電

今晚餐飯,火雞連ham加埋配料 €40 左右。

kacary    發表於 15-12-26 20:32

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好慳

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都未完聖誕假, 未知

珍珠宮

未過完聖誕未知會洗幾多⋯到今日已經超過3萬⋯

首頁
12345...7

尾頁

跳至